6 Kapitola

40 5 0
                                    

*Pohled Martina*
Ráno někdo zvonil. Chtěl jsem jít otevřít, když v tom přiběhne blesku rychle Kája a zabrání mi v tom. Kouknu mu přes rameno, kdo to je, ale on mě odtáhl do pokoje, kde mě zamknul. Co je tam tak důležitého. Blázen můj. Když jsem slyšel jak se zavřeli dveře, Kája šel nahoru do svého pokoje. Poté mě přišel odemknout a Andy koukala a nechápala co se děje. Poté vybuchla v záchvatu  smíchu. Nevím co tam Kája měl,ale chci to zjistit. 

M: Kájo, řekni mi co to je tak tajného, že si mě kvůli tomu musel zamykat.
Kája a Andy se začali smát.

K: Překvapení. To co uvidíte zítra,bude něco velkého.

A: Díky, ale vím co tím myslíš. 
Začnu se s Andy smát.

K: Ne, to není velké. Bohužel.
řekne a začne se smát. Uděláme totéž.


*Den Narozenin Andy a Martina*

*Pohled Martina*

Dneska má nám dát Kája ten strašně tajný dárek. Jsem zvědav. Ale mě jen stačí to, že můžu být na svoje 18 letý narozeniny s ním. Kája řekl, že máme počkat. Andy si tu už kouše nehty asi 5 minut.  Nedočkavá. Když jsme slyšeli Káju jak jde dolů, Andy vyskočila a začala skákat radostí, že už to konečně může vidět. Taky jsem se zvedl a tančil do právě hrající hudby. Kája začal.

K: Takže blázni moji, kde začít. První je asi to, že bez vás bych nebyl takový jako teď. Byl bych šprt bez kamarádů. Děkuju. Jste nejvíce úžasný lidé, který jsem kdy poznal. Děkuji že mě ve všem podporujete a pomáháte. Mohu vám věřit. Moc Děkuju za všechno !! Přeju Vám všechno nejlepší k vašim narozeninám. Andy přeju,aby měla 16 leté narozeniny co nejlepší. Matrinovi přeju to, aby si svoji dospělost užil na plno a ať se furt chováš jak dítě. VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!

Kája dopověděl a mě tekly slzy. Dojalo mě to. Kája ke mě přišel a slzy utřel. Postavil se přede mě a pevně mě objal. Přijmul jsem to. Odtrhli jsme se a Kája mi rozcuchal vlasy. Zasmál jsem se a oplatil jsem mu to. Andy na nás koukala a utírala si slzy. Dojalo jí to co řekl Kája a i to co teďka viděla. Je to hezké. Kája k ní přiběhl slzy utřel a pevně objal. Andy přijmula, dala Kájovi hlavu na rameno a víčka pevně zavřela. Kája se otrhl a hluboce jí políbil do vlasů. A potom samozřejmě i jemnou pusu na rty. Bylo to tak krásné. Tyhle sourozenecké lásky nikde moc nenajdete. Teďka šel prý ten hlavní dárek. Mně by klidně stačil tenhle. Kája vytáhl obálku, kterou měl i ten pán, když jsem byl zamčený. Počkat. To byl přece dárek pro nás. Kája vytáhl dva papírky a nechal je obráceně. Dal je nám a řekl, ať to neotáčíme. Prý až řekne teď máme to otočit. TŘI DVA JEDNA...TEĎ. Obálku jsme otočili. Já do toho překvapeně koukal a ani jsem se nehýbal. Andy už tam skákala radostí a obíjmala Káju. Když byly zase v klidu, Kája zamířil na mě. Zesmutněl.

K: T-tobě se to n-nelíbí ?? 

Nic neříkám a rychle k němu utíkám. Natáhnu ruce a Káju pevně obejmu. Kája přijmul a hluboce se usmál. Neodolal jsem a políbil jsem ho na tvář. Zaculil se a ještě jednou mě objal. Jsem nejšťasnější člověk na světě. NEJLEPŠÍ NAROZENINY !! 


Další kapitolka venku. Doufám, že se líbila <3. Tentokrát je to den z Narozenin Andy a Martina. Baví mě tohle psát <3 Doufám, že vás taky tohle baví číst. Budu ráda za každou hvězdičku či vaše názory v komentu. Vaše Aniča <3 (cca. 542 slov)

Best Friend /w Kovy,MartinWhere stories live. Discover now