5.Kapitola

57 5 0
                                    

*Pohled Káji*
Hledal jsem na počítači různá místa, kam bychom mohli letět. Nikdo o tom neví. Zatím jenom já. Bingo! Vybral jsem nám Las Vegas. Určitě budou mít radost. Objednal jsem lístky, které by měli přijít zítra. Těším se. Letíme za 2 týdny. Martin a Andy mají narozeniny ve stejný den, takže tím míně práce na dárek. Mají je za dva dny. Těším se moc, až jim to řeknu. Přišel jsem do kuchyně za Andy a Martinem. Jedli tam pizzu a smáli se jak retardi. Blbci, ale mám je rád. 

(A= Andy, M=Martin, K=Kája)

K: Heeeej. Jste hnusný. Řekne ironicky

M: Copak Kájo. Jsi nějaký naštvaný . Řekne a začne se smát

A: Achjo bráško. Já jsem podle tebe hnusná jo? Pche.. Řekne ironicky

K: Myslíte že ta pizza je jen vaše jo ??

A+M : Jop

K: Se ještě uvidí. Řekne ironicky

Šel jsem si pro polštář a nenápadně jsem šel za nima. Stáli ke mně zády. Andy jsem  bouchnul polštářem. Chtěl jsem je zlechtat, ale Andy lochtivá není, takže jsem si musel vystačit s Martinem. Andy se lekla a utekla se schovat. Retard. Teďka jsem šel za Martinem a začal jsem ho lechtat. Začal se smát jak retard. Sedl jsem si na něj obkročmo a nepřestával ho lechtat. Směje se jak lachtan. Začne se přibližovat. Najednou si to rozmyslí. Asi mě nechtěl políbit jak jsem čekal. Ale aspoň že tak. Přestal jsem ho lechtat, rychle jsem z něho slezl a utíkal kuchyně. Čapl jsem pizzu a utíkal jsem s ní do obýváku. Vezmu si kousek a začnu si vychutnávat tu moji nejlepší pizzu. Najednou se tam objeví Martin s vystrašeným obličejem. Nejspíše si myslel, že jsem utekl kvůli jemu, že udělal něco špatně. Jak mě ale viděl, oddechl si.


M: Heeeej Kájoo to nění féér. Řekne jak malé dítě, které ještě neumí pořádně mluvit

K: Už je život Martínku. Řeknu jako kdyby byl moje dítě 

M: Ale tatííí kde je Andííík. Řekne opět jak dítě

K: No Martínku šla nejspíše do svého pokojíku. Řeknu

M: Andíííííííííííkuuuuuu!!! Zařve Martin

A: Copak Martínku.Řekne

M: Nic jenom, aby jsi tu byla s náma. 

K: Koukneme na film 

M: Super nápad

A: Okey

K: Tak já jdu ještě pro jednu pizzu a pro colu. Dobře ?

A+M : Okey my zatím vyberem film nebo horor


Další kapitola venku. Doufám že se líbila. Konečně tu nebude tolik chyb, jako vždycky. Tuhle kapitolu píšu na notebooku, takže mi to slov neupravují . Vaše Anička <3 (cca. 379 slov) 

Best Friend /w Kovy,Martinजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें