7. Kapitola

35 3 0
                                    

*O týden později*

*Pohled Marťi*

Týden nám utekl jako voda a my zítra odlétáme. Hrozně moc se těším. Kája a Ája šli už spát. Já pořád nemohl. Bylo teprve 21:00, ale Kája a Ája, byli vyřízení. Rozhodl jsem se, že půjdu na notebook. Rozhodl jsem Kájovi něco obědnat na narozeniny. Má je zrovna zítra. Objednal jsem mu fotoaparát. Měl by prý přijít za 2 hodiny. Tahle stránka je neskutečná. Klikl jsem na tlačítko obědnat a šel jsem jít zkusit spát. Pořád marně. Najednou vidím ubrečeného a vystrašeného Káju. Podívá se na mě a rychle ke mě běží.

M= Copak je Kájo.

K= Měl jsem strašnou noční můru.

M= Máš sílu na to, abys mi to mohl říct ?

K= Ano, no my jeli do toho Las Vegas. Letěli jsme a najednou byl v letadle nějaký divný člověk. Šel jsem spát a ty taky. Najednou jsem se v letadle prudce probudím a letadlo se s náma naklání. Myslel jsem, že je to jen turbulence, tak jsem to nějak neřešil. Najednou  prudkou rychlostí padáme dolů. Začnu plakat a ty taktéž. Dáme si z ničeho nic pusu a usmíváme se na sebe, než zemřeme. Poté ten divný člověk jde ke mě,vezme mě a hodí mě z letadla. 

M= Neboj, to bude dobré.

Řeknu mu a on mě pevně obejme. Pláče mi na rameno a když si na to vzpomene, stiskne mě a zavře pevně víčka. Hladím ho po zádech. Odtáhne se a utře si slzy. Koukne se na mě a usměje se. Dá mi pusu na tvář.

K= Děkuji Marťo.

M= Pro tebe všechno, Kájo.

K= J-já se bojím Marťo. Co když se to vážně stane ??

M= Nesmíš na to myslet, nebo se to vážně stane.

K= Dobře. Mohu spát u tebe prosím ??

M= Jo jasně.

Usměje se. Lehne si na druhou stranu postele a otočí se ke mě zády. Neotáčím se a koukám mu na záda. Normálně dýchá. Najednou ale vidím, jak se mu záda, jakoby klepou. Zase se mu to nejspíše zdálo, protože pláče. Dám mu ruku na jeho pas a hladím ho po pasu. Pomalu se uklidňuje. Za chvilku opět pravidelně dýchá. Konečně jsem i já po boku Káji začal usínat, ale ruku jsem mu jí tam nechal. Pořádně jsem ještě nepsal. Usínal jsem. Cítím jak mi Kája zmáčkl ruku. Začal se vrtět. Mysel jsem, že se mu něco zase  zdá. Opět ho začnu hladit. Ale tohle jsem nečekal. Kája to nejspíše nevydržel a otočil se ke mě. Koukal mi do očí a usmíval se. Taky jsem se musel usmát. Najednou Kája spojil naše rty v jedno. Tohle jsem už vůbec nečekal. Odtáhli jsme se a usmívali se.

M= Co si mi tím teďka chtěl říct ??

K= Marťo, něco k tobě cítím více než kamarádství. Už docela dlouho,ale nechci, aby se naše parta rozpadla. Chci s tebou chodit, ale zároveň i nechci. Chci, aby jsme byli kamarádi, ale  já to nezvládnu. Nezvládnu to. Prostě se někdy neubráním a nejradši bych tě políbil. Co mám dělat ??

M= K-kájo, proč si mi to neřekl dříve. Tohle cejtím úplně stejně. Dostal jsem nápad. Budem prostě pár a kamarádi. Když mě budeš chtít políbit, polib. Jestli mě budeš chtít chytit za ruku,chyť. Můžeme se chovat tak, jak to bylo do teď. Retardovaná trojka. Nechci být ten pár, který je tichý a užívá si přítomnost toho druhého. Chci být retardovaný pár. Budeme se chovat jako do teďka,  akorát mě můžeš kdykoliv políbit a chytit za ruku. Nechci mít s tebou sex. Ale to asi ani ty. Bereš to Kájo ??

K= Děkuju Marťo za skvělý nápad !! Ano, nechci mít s tebou sex. Takhle jsem si to přesně představoval. Beru to Martine !! 

Řekne a slině mě obejme. Najednou zazvonil zvonek. Ten Foťák. Jdu tam a fotoaparát je zabalený v krabičce, takže můžu v pohodě projít. Dárek schovám a jdu znova za Kájou. Už spí. Lehnu si k němu a ruku mu dám okolo pasu. Zavřel jsem oči a do 5 minut jsem spal.


Další kapitola venku !! <3 Doufám že se líbila. Teďka je to jen začátek.Zítra pojedou do Las Vegas.Jak to dopadne v letadle a jak se Andy vyrovná s tím,že Kája "chodí" s Martinem ?? Dozvíš se v zítřejší, nebo ještě v dnešní kapitole !! <3 Vaše Anča <3 (cca. 646 slov)

Best Friend /w Kovy,MartinWhere stories live. Discover now