Part 11. (13+ (͡° ͜ʖ ͡°))

41 4 1
                                    

Martin

Dojeli jsme k hotelu. Pokoj jsem měl s Kájou a holky byly spolu. Šli jsme pro klíčky k paní recepční. Klíčky jsme si vzali a vyrazili jsme dlouhou chodbou na pokoj. S Kájou jsme měli jednu velkou manželskou postel. Kufry jsme dali k posteli a začali pomalu vybalovat. Po chvilce jsme to měli hotové. Bylo 21:00 a my jsme se šli na chvíli projít po městě. Káju jsem držel za ruku a hlavu měl položené o moje rameno. Nafotili jsme spoustu fotek a natočili pár věcí do vlogu. Po 22:00 hodině jsme šli už na pokoje. Holky šli k sobě a smáli se. Musel jsem se usmát a to samé udělal i Kája.

Dobrou ségra

Řekl Kája a dal Andy pořádnou pusu. Andy se usmála a Káju objala. Kája šel za mnou a silně mě přilepil na zeď a začal mě vášnivě líbat. Usmál jsem se do polibku a začal spolupracovat. Kája byl pořád přilepený na mých rtech a pomalu jsme couvali k posteli. Kája mě strčil na postel a lehl si na mě obkročmo. Začal mi dělat mokré cestičky ke krku. Párkrát mi udělal značky.

"Kájí„

Zavzdychal jsem do polibku, ale Kája dal na mé ústa prst a pošeptal mi, že se o mě postará. Sundal mi tričko a hodil ho daleko od nás. Po chvíli tam skončila i Kájova košile. Začal mi jezdit po mých buchtách dlaní a poté i ústami, čím mi dělal i mokré cestičky. Dojel až k mému pásku, který poté rozepl. Na nic jsem nečekal a udělal to samé. Zahákl si prsty o moje kalhoty a rychle je strhl. Na chvíli vstal, aby si mohl kalhoty taky sundat. Lehl si zpátky ke mně a začal mě opět vášnivě líbat. Čekal jsem kdy mi ten blázen sundá i boxerky. Pořád mě nepřestával líbat a třel svůj rozkrok o ten můj. Zavzdychal jsem, ale Kája mi ho utišil polibkem. Jel zase níž k mýmu poslednímu kousku oblečení. Boxerky. Zahakl si prsty o gumu a koukl se na mě. Jsem pořád panic. Zavřel jsem pevně víčka k sobě a položil hlavu na polštář, čím jsem mu dal na jevo, že povoluji. Nadechl se a vydechl. Pomalu je začal sundavat.

"Udělej to, Kájo

Zakroutil hlavou nahoru a dolu,čím mi naznačil, že to udělá. Prudce sjel rukama dolu a tím mi sundal boxerky. Podíval se a skousl si spodní ret. Šel na moje rty. Začal mě zase líbat, ale teďka to nebylo jen takové líbání, tohle mělo tolik citu, vášně a zájem o naše těla. Otočil jsem se na břicho a tím jsem schodil Káju ze mě. Teďka byl Kája dole a já nahoře. Udělal jsem mu mokré cestičky až k boxerkám. Zahákl jsem si prsty o gumu a prudce jsem je sundal. Kája si opět skousl spodní ret. Jak jsem se ale koukl, musel jsem si ho skousnout taktéž. Cítil jsem, jak moje erekce je až bolestivá. Vrátil jsem se k rtům. Začal jsem zase Káju líbat. Začal jsem ho jemně lechtat na zátylku. Zavzdychal a já cítil, že se mu erekce zvětšila. Kája zakňučel, když zjistil, že jeho erekce začíná bolet. Sjel s rukama přes moje záda až k zadku. Ten zmáčkl proti sobě a dal tím na jevo, ať se posunem dál. Jako kdyby mě věta ovládla a já hned udělal to, na co Kája míří. Jel jsem přes jeho břicho až k pod bříšku. Na bříšku jsem mu udělal prstem malé kroužky. Kája se prohl v zádech a usmál se..

Téhle scénky bude pokračování. Přece bych Vám to neudělala (͡° ͜ʖ ͡°) :D. A Ano, neumřela jsem :D Byla jsem ve Švp,takže pšššt jo :D Mám dobrou a úchylnou náladu (͡° ͜ʖ ͡°) :D Takže to je asi vše, tak zatím ahooooj !!

Best Friend /w Kovy,MartinWhere stories live. Discover now