Capitolul 8

7.7K 233 17
                                    

A:Stii, Aly.....se ridica in picioare si vine in fata mea apoi se aseaza in genunchi,de cand te am vazut prima oara mi ai atras atentia.Stiu ca te am jignit,ca am ras de tine, dar in seara aia cand te am vazut asa neajutorata am simtit nevoia sa te protejez.....esti pitica mea si cea mai special fata,de ce? Deoarece ai reusit sa imi furi inima, deci Allison Moore vrei sa fi iubita mea?
Eu:e-eeu....ma balbai putin dar apoi strig, Da Aiden vreau sa fiu iubita ta!!In momentul ala ma saruta iar Kate si Xander aplauda.....Nu pot sa cred.Din fata aceea de care isi bateau joc toti am ajuns asa.Gen din omida intr un fluture....eh nustiu cat de frumos este acest fluture dar tot ce stiu este ca il iubesc pe Aiden.
K:Aly,ma gandeam sa mergem la mall si sa ii lasam pe baieti sa se uite la meci.
Eu:Este o idee super.Oricum nu am mai mers la mall de mult timp.
Merg in camera mea, imi fac un dus, ma imbrac cu o pereche de blugi negri cu talie inalta, un top negru pe care scrie "honey" si imi pun o sapca in cap pe care o intorc.Ma dau cu un ruj mov mat,putin fond de ten si tus.Ma incalt cu skaterii(nu ma refer la baieti ci la incaltamintea de skateri)mei preferati si cobor.Jos o vad pe Kate.....este imbracata exact ca mine doar ca hainele ei sunt albe iar ale mele negre.Ma indrept spre ea si o iau de mana.Iesim pe usa si incepem sa vorbim pana la mall.
K:Ma bucur pentru tine si Aiden.Chiar daca nu este fratele meu tin la el, iar Xander pana acum s a purtat frumos dar mai vedem noi
********
Au trecut cele doua saptamani de mini vacanta.Ma ridic din pat,cu greu bineinteles si imi fac un dus,o chem pe Kate si ne decidem amandoua sa ne imbracam asa
👇

Ma ridic din pat,cu greu bineinteles si imi fac un dus,o chem pe Kate si ne decidem amandoua sa ne imbracam asa👇

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Eu in topul alb de dantele si pantalonii scurti iar Kate in topul legru cu scris si pantalonii cu flori.Ne incaltam amandoua cu conversi rosii.Eu ma dau cu putin tus si rimel iar Kate se da cu un strugurel si tus.Mergem jos,intram in bucatarie si ne asezam pe scaune.Kate se ridica si face doua cafele.In timp ce Kate facea cafelele eu faceam clatite iar cand le am terminat le am umplut cu nutella.Aseara, Aiden a dormit aici deoarece am facut seara filmelor.Mancam cateva clatite si ne bem cafeaua.Dupa ce terminam, strangem si le lasam baietilor calatitele si doua cani de cafea pe masa.Mergem in living,ne luam ghiozdanele si plecam la scoala.
******
Hmmm....azi este liniste...putin cam prea multa liniste.Mergem la dulap si ne luam cartile pentru ora de ....habar n am.
Eu:Kate ce ora avem?
K:Chimie si trebuie sa disecam o broasca.
Eu:Poate ii sare in cap lu' profu.....dupa cateva secunde radem ca descreieratele.Ne luam cartile si pornim spre clasa.Intram si spre surprinderea noastra toata clasa rade si e fericita.Astia s au lovit la cap? Nimeni nu a mai gost asa fericit de mult.
Eu:Baa!! De ce e asa fericita toata lumea?
Un coleg: Sarah,Moniq si Ryan au fost exmatriculati?
K:Cum dracu? Ehhh se vedea pe fata ei ca e fericita ca au plecat aia.
Alt coleg:Fetele au incercat sa santajeze o profesoarca cu ceva ca daca nu se culca cu Ryan si ele ii filmeaza .......dar nu apuca sa spuna tot pentru ca pe usa intra..................

Hey cupcakes...cine credeti ca intra?
Stiu am destule greseli gramaticale.Dar cand termin cartea o voi corecta....dac o voi termina si nu o voi sterge...
Va puup

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum