Capitolul 20

3.9K 160 13
                                    

Xan P.O.V
Stam pe canapea si ne plictisim.Butonam telecomanda dar nu gasim nimic interesant.
A:Da inapoi!
Eu:La stiri?
A:Da!
Dau inapoi si urmarim:Accident grav.Patru adolescente si cinci copilasi.Copii si trei dintre adolescente au scapat cu rani usoare dar soferita a intrat in coma.Suntem la spital si ii vom lua interviu uneia dintre fete.
-Buna ziua!Cum s a intamplat accidentul?
-Am fost la liceu ca sa o lasam pe bona copiilor.Pe drum s a descarcat un fulger iar Hope a tras de volan.Tot ce jmi aduc aminte este ca a intrat un tir in noi iar masina s a rotit.Hope era plina de sange si daduse cu capul de geam si i au intrat cateva cioburi in ochi.
-Iti multumesc!Si acestea au fost stirile.Va multumim ce ne ati urma...Nu apuca sa termine ca il stingem.Ma uit la Aiden si il vad cu lacrimi in ochi.
D:Ce mai asteptati?Imbracativa, mergem la spital!
Aiden P.O.V
Sar ca ars de pe canapea.Iau tricoul meu negru pe care este un craniu, primit de la Hope si o pereche de blugi negri.Ma incalt cu conversi mei rosii.Cobor jos si astept putin si vin si baietii.Iau cheile de pe masa si ma urc la volan.Pornesc muzica tare si merg cu viteza deoarece este liber.
************
In sfarsit am ajuns. Parca nu se mai termina drumul!Fug in spital si tip la baba de la tejghea.Se uita urat la mine.
?:Camera 68, etajul 6.
Eu:Multumesc!
Oh doamnee...Nu are lift!La etajul trei simteam ca nu mai pot dar pentru Hope as urca si 1000 de etaje.Ma pun pe o treapta si stau cateva minute.Baietii deja sunt sus.Ma ridic si cobor scarile.Fug sin spital si ma duc la un magazin de jucari si ii cumpar un unicorn.Acum merg spre florarie sa ii iau un trandafir albastru.
Vanzatoare:Imi pare rau dar trandafirii albastri se vand decat la buchet de 100.
Eu:Vreau un buchet!
Imi da buchetul si ii platesc si nu mai astept sa iau restul.
Vanzatoarea:Stai...ai uitat sa iti iei restul!
Eu:Pastreaza l tu!
Mai zice ceva dar nu o aud pentru ca sunt prea departe.Intru rapid in spital si urc cele 6 etaje imediat.Ii vad pe ceilalti cum stau pe scaune.
X:Unde ai fost?
Eu:Sa cumpar astea pentru Hope.Cand m am pus pe scara mi a venit ideea sa ma duc sa ii cumpar un unicorn si un trandafir albastru pentru ca stiu ca ii plac trandafirii albastri dar ii dadea decat la buchet asa ca i am luat unul.
N:Baaa...noi de ce nu ne am gandit?
D:Nustiu coaie.
X:Haideti  sa le luam si noi ceva!
D:Dupa o sa se supere daca nu le luam si noi ceva!
N:Asa e! O sa il vada pe Aiden si o sa li se para dragut ca ii pasa de Hope.
X:Asa e! Sa mergem!
Baietii se ridica si pleaca iar eu raman singur.Iese un doctor din salonul lui Hope asa ca ma roidic de pe scaun si il intreb:
Eu:Pot intra la Hope?
Dr:Desigur dar in liniste pentru ca mai sunt acolo inaca trei fete ai cinci copii.Intru incet si le vad pe fete in jurul a ceva.Ma apropi si o vad pe Hope bandajata toate.Aveam capul si tot corpul bandajat.Cand vad incep sa plang iar.Fetele se intorc.
Ele:Aiden!
M au luat toate in brate, am lasat cadourile pe masa si le am imbratisat si eu.Ma uit la copilasi si ma intreb cine este tatal lor.Hmmm...dar nu asta conteaza acum.Pe usa intra.............

Gata si capitolul asta.Va rog sa imi spuneti daca este plictisitor.Stiu ca nu stiu sa scriu si nici nu stiu cum am ajuns aici!

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum