Capitolul 12

6K 196 18
                                    

Apoi ajungem la Starbucks unde vedem ca Moniq este batuta de un baiat iar toti rad.Stiu cum e sa fi ca ea asa ca ma duc repede spre ea si il imping pe baiat.
Eu:Ce dracu crezi ca faci? Nu e animal ca sa dai asa  in ea!
K:Sa nu te prinda dracu ca te mai atingi de un fir din capul ei
Eu&K&Al:Ca o sa ai de afacea cu sotiile lu' dracu!O ridicam pe Moniq de jos si o punem la masa.Ne comandam si noi ceva iar Moniq izbucneste in  plans.
M:Imi pare rau ca v-vvv am facu atat de mult rau!Am fost doar invidioasa ca voi aveti pe cineva care sa va iubeasca si sunteti destepte si frumoase......cand aud raman masca.
Eu: Cum adica cineva care ne iubeste?
M:Parintii mei au bani dar nu ma iubesc.Nu m au vrut si ma trateaza ca un nimic,Sarah este o prefacuta a stat cu mine doar pentru popularitate si bani.
Ma ridic de la masa si o iau in brate.Nu stiu de ce reactionez asa dar simt nevoia sa o ajut.
K: Eu sunt dispusa sa te ajut si sa  iti schimbam rolul de catea.
Eu:Si eu!
Al: Nu te cunosc bine dar am auzit cateva lucruri despre tine si la fel ca ele sunt de dispusa sa te ajut.
M:Multumesc foarte mult!Va rog sa nu imi mai spuneti Moniq , asa imi spunea Sarah si parintii mei.Pentru parintii mei "Moniq" in capul lor insemna "gunoi".Numele meu este Lessia dar im puteti spune Less.Dupa ce bem ce am comandat ne mai plimbam si isi cumpara si ea cateva haine ca noi.
Eu ,Kate si Ale aratam cam asa

(Chiar daca Aly si Kate nu sunt fetele alea)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

(Chiar daca Aly si Kate nu sunt fetele alea).
Se duce si Moni....Less la salon si isi face ca noi doar ca mov.

Less la salon si isi face ca noi doar ca mov

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


*******
A trecut o luna.Toate patru suntem cele mai bune prietene iar noi l am convins pe director sa o primeasca pe Less inapoi.
Aiden si Xander sunt ca niste frati si amandoi se inteleg bine cu Less.Sunt fericita impreuna cu Aiden.
DIMINEATA
Ma ridic din pat si imi fac un dus.Aseara am vorbit cu fetele si am decis sa ne imbracam toate la fel.
👇

Imi dau cu un ruj negru mat, imi prind parul in doua codite care incep din fata si se termina in jos pe spate deoarece am parul foarte lung

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Imi dau cu un ruj negru mat, imi prind parul in doua codite care incep din fata si se termina in jos pe spate deoarece am parul foarte lung.Cobor jos.Deci ceva se intampla.......baietii gatesc si  fetele stau foarte chill pe canapea si sunt hranite din cand in cand de baieti.Wtf.
Eu:Ce dracu se intampla?
Ele: I am amenintat pe baieti ca nu ii mai lasam sa stea cu noi daca nu fac ce spunem noi acum..Cand aud rad u lacrimi.Ne luam toate ghiozdanele si mergem spre statia de autobuz.Din urma ne prin si baietii.In 10 minute suntem in fata scolii.Intram ca niste dive.Eu ma tin de mana cu Aiden, Ale cu Xan iar Kate cu Less......nu nu sunt lesbi dar sa fim toti de mana.Mergem la dulap si ne luam cartile.
*****
Eu&L&K&Al: Ne e foameeee!!!
X:Mergem la kfc
Noi:Daaa!!!
Deci am bagat in noi ca niste vaci.Mergem linistiti pe drum cand...........
Nu puteam sa va las ca pestii pe uscat😂😂😂
Posibil sa mai apara un capitol....nu stiu sigur.
La media este Less.
Va pup my rainbow cupcakes

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum