100K olduuuk!

1.2K 43 9
                                    

Selam evet biliyorum, geç kaldım.

Ama nedeni bir şeyler yazmaya çalışmamdı. Böyle kuru kuru kutlama yapmayacaktım bölüm yazıp yapacaktım. Ama olmadı işte. Ne yapalım, başka bir zamana umarım.

Neyse neyse, 100K olunca teşekkür etme gereği duydum. Yani çoğu yazara göre büyük bir başarı değil ama benim için önemli bir şey. Hikayeyi bitirdiğimde 40k falandık, üzerine bu kadar okunması beni o kadar mutlu etti ki, ediyor ki, anlatamam. Hala telefonuma wti bildirimleri gelmesi normal bir şey de olsa benim için muazzam. İnsanların yazdıklarımın onlar için bir şeyler ifade ettiğini söylemesi eşsiz. Şimdiye kadar yaptığınız tüm yorumlar hep yüzümü güldürdü, mutlu etti beni. Umarım ben de yazdıklarımla sizi mutlu edebilmişimdir az çok.

Bu arada,

Çok özledim sizi. Söylemeden edemem, odanın içinde sağıma soluma bakınca bölüm yazdığım, paylaştığım ve yorumları okuduğum zamanlar geliyor gözümün önüne. Özlememek mümkün değil.

Hepiniz, harika insanlarsınız. Ve biz 100klık git gide büyüyen, sevimli bir aileyiz. Okuyan, oy veren vermeyen herkesi bu ailenin içine dahil ediyorum çünkü benim için hepiniz kıymetlisiniz.

Daha fazla uzatmayacağım. Sizi seviyorum, her şey için teşekkürler.

Öptüüüm!


Want to Ignored // IrwinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin