T W O

3.7K 128 11
                                    

Ik stap uit de douche en loop naar de kledingkast. Daar pak ik een jurkje en wat ondergoed uit. Een kort zwart strak strapless jurkje waar net niet mijn billen en borsten uit vallen, mijn ondergoed is felrood, dat geeft een leuk contrast met het zwart en is leuk bij mijn lippenstift en nagellak. Toen ik thuis kwam ben ik gelijk mijn nagels gaan lakken. Ik trek het jurkje aan en doe er zwarte killerheels onder aan en speld mijn haren op. Ik pak een zwarte lederen clutch en doe daar sigaretten, een aansteker, mijn telefoon, mijn portomonee en al dat soort dingen in. Ik maak mijn ogen smokey eyes en doe felrode lippenstift op. Ik maak nog even snel een paar selfies en plaats die op twitter, facebook en Instagram. Ik bel een taxi en na 10 minuten is die er. Eenmaal aangekomen bij de club kijk ik op mijn telefoon. Precies 10 uur. Ik zie de jongens en hun vriendinnen lopen, ze zijn echt mooi. Alle jongens hebben een pak aan en alle meisjes een little black dress. Perrie eentje met lederen accenten, Eleanor een wat langere maar dan wel met stukjes eruit geknipt, Danielle eentje met in het midden een stuk van doorzichtige stof en Rosa een hele schattige die breder uitloopt met een strikje om haar middel. Allemaal sexy maar die van mij is echt wel he sexiest. Als ze mij zien beginnen kijken ze allemaal met open mond aan. 'Heb ik iets van jullie aan ofzo?' Zeg ik met een grijns. Ze kijken allemaal weer normaal.

Als we iets later de club binnen zijn lopen we met zijn alle naar de bar, iedereen bestelt iets te drinken. De jongens allemaal een biertje en de meisjes een cocktail. Ik heb een tropical-Cocktail bestelt. Even later hebben we allemaal ons drinken. Ik drink mijn glas in een teug leeg en wacht op de anderen. Als die hun glas ook leeg hebben gaan we naar de dansvloer. We gaan in een grote kring staan en gaan dansen. Na 4 uur, 15 cocktails en 10 sigaretten besluit ik maar eens naar huis te gaan. Ik heb gisteren ook al niet geslapen dus die laatste 3 uurtjes slaap wil ik niet missen. Ik heb alle jongens en meiden weltrusten gewenst en loop naar buiten. Ik heb een beetje teveel gedronken en dat merk ik nu echt. Ik besluit maar gewoon naar huis te lopen. Ik weet heus de weg wel. Denk ik eigenwijs.

Na 4 keer verkeerd gelopen te zijn en 1 uur later besluit ik toch maar een taxi te bellen. Na een kwatiertje ben ik thuis. Ik zat blijkbaar maar 4 straten van mijn huis verwijderd. wat een shit. Ik stap onder de douche en kijk hoe laat het is half 6. Wat kan mij het ook schelen, Ik ga gewoon spijbelen. Ik stap onder de douche en was alle zweet en make up van me af. Als ik klaar ben met douche pak ik mijn pyama, doe mijn telefoon aan de lader en kijk nog even snel op Facebook, Twitter en Insta. Ik heb heel veel leuke comments op mijn foto's gekregen. Ik kijk nog even hoe laat het is. 7 uur, Ik klik mijn telefoon uit, ga in bed liggen en val in slaap.

Ik wordt wakker om 10 uur. Oke ik slaap weinig maar dat doe ik al sinds forever. Ik heb een hele erge kater en mijn hoofd klopt hard. Wel een voordeel ik hoef nooit over te geven als ik een kater heb. Ik stap uit bed en pak een asperientje en wat te drinken. Ik neem het asperientje in en kleed me aan: Een zwarte skinny, Zwarte enkellaarsjes met naaldhakken en een zwart mouwloos topje. Ik prop mijn schoolboeken voor vandaag weer in mijn tas en doe mijn make-up en haar. Daarna stap ik op mijn scooter naar school toe. Eenmaal aangekomen op school zie ik dat het pauze is. Ik kijk om me heen en zie mijn groepje staan, Ik loop naar hun toe om te checken of hun ook een kater hebben en ja hoor. Nog veel erger zelfs. 's'avonds een vent, s'ochtends een vent' Zeg ik als Ik zie hoe bleek ze zijn. Ik steek een sigaret op. 'En jij bent gewoon een watje met je 2 uur lang thuis blijven' Zegt Niall op een grappige toon. Ik knik. 'Ik ben geen vent dus voor mij geldt die regel niet.' Zeg ik terug. Hij knikt en staard vermoeid voor zich uit. Dan gaat de bel. Ik grinnik, welke leraar mag ik nu pesten?

Als ik de klas binnengelopen kom zie ik meneer Aarts weer, Ohja blokuur geschiedenis. Hij kijkt me chagerijnig aan. Ik geef hem een schijnheilige glimlach en loop weer naar mijn plaats naast -m -m ehm hoe heette die nerd ook al weer? ma- ma- marcel! Ja zo heette hij. Ik ga naast hem zitten. Hij kijkt me bang aan. 'Doe me niks' Fluistert hij zachtjes in zichzelf. 'Waarom zou ik jou iets aandoen?' Fluister ik zachtjes maar bot terug. Ik kijk naar hem en zie dat hij een blauw oog heeft. Hij kijkt me bang aan en ik kijk hem onderzoekend aan. Hij heeft een snee in zijn lip en en een paar blauwe plekken in zijn nek. Hij antwoordt niet en begint aantekeningen te maken. Als de les bijna voorbij is geeft meneer Aarts ons huiswerk op. Je moet met degene waarnaast je zit thuis een opdracht maken voor morgen. Shit! Ik moet met die nerd. Hij kijkt me weer bang aan, Als de bel gaat. Hij doet zijn boeken supersnel in zijn tas en snelt weg. Oke dan.... Ik doe mijn boeken ook in mijn tas en loop het lokaal uit. Eenmaal in de aula aangekomen zoek ik Marcel. Ik zie hem in een hoekje zitten met Zayn die hem drijgend aankijkt. Ik loop er snel naartoe en kijk Zayn arrogant aan. 'Hallo?! Ik moet een goed punt krijgen dus jij blijft met je tengels van hem af.' Zeg ik heel arrogant en zelfverzekerd. Zayn knikt en loopt met een laatste dreigende blik weg. 'Jij maakt het, en schrijft onze namen er onder begrepen?' Zeg ik verveeld. Marcel knikt 'B-B-Begrepen' Zegt hij snel terwijl hij naar de vloer kijkt. 'Als je tegen me praat kijk je me aan oke?' Zeg ik bitchie en loop weg.

Na de pauze hebben we nog een uur tekenen. Ik loop de klas binnen en krijg weer zo'n kenningsmakingspraatje. Ik loop midden in zijn gesprek weg en ga weer op mijn plek zitten. Vanaf volgende week hebben we geen vaste plaatsen meer. Heerlijk. Ik verveel de leraar nog wat en ga dan naar huis als de les afgelopen is. Thuis kleed ik me om want ik ga vanavond uit eten met mijn beste vriendin uit mijn oude leven, om te vieren dat ze bij mij komt wonen. Ik trek een rood glitterjurkje aan en nude louboutin plateau hakken. Ik pak een nude tasje en stop daar mijn spullen in. Ik krul mijn haar en werk mijn make-up van school bij. Hoe ik aan geld voor zoveel dure spullen kom? Drugs. Yep ik deal drugs en het verdient goed man! Als ik klaar ben hoor ik de bel. Ik doe open en ja het is Chelsea. Zij is een badgirl like me alleen dan zou zij nooit brutaal tegen een leraar doen. We zetten de koffer die Chelsea mee had in de gang en stappen in de taxi. Op weg naar het restaurant.

The badgirl and the nerd || Ft. Harry StylesWhere stories live. Discover now