S I X T E E N

2.6K 103 14
                                    

Ik wordt wakker als Chelsea al weg is. Er ligt een briefje waarop staat. Ben al naar school zie je later xx Chelsea. Ik doe mijn haren in een knot. Doe mijn make-up op en trek een zwarte skinny aan met Een bandeau top met een randje kant en een zwart colbertje. Ik trek mijn zwarte ballerina's aan.

Ik ben nog snel alle laatste dingetjes klaar aan het maken als ik de bel hoor. ik open de deur. Daar staan Marcel en Anne. 'Hoi Marcel, Hoi Anne. ' Zeg ik. 'Hoi Jane.' Zeggen Marcel en Anne tegelijk. 'Kom binnen' Zeg ik terwijl ik de deur iets verder openhoudt. Anne loopt langs en geeft me een knuffel. Oké ik wist dat Marcel een echte knuffelkont was maar het zit blijkbaar in de familie. Als Anne me los laat en ik Anne los laat Komt ook Marcel naar binnen. Hij geeft me een knuffel en een kusje. We lopen naar binnen. Marcel en Anne weten allebei dat Chelsea hier nog blijft wonen.

'Willen jullie wat drinken of willen jullie gelijk gaan?' Vraag ik. 'Gelijk gaan is denk ik het beste want je moet nog alles uitpakken en we moeten nog de dokter bellen Enzo.' Zegt ze. 'De dokter?' Vraag ik verbaast. 'Ze moeten toch met echo's gaan kijken of jullie kindje gezond is?' 'ohja. ' Antwoordt ik. Ze knikt en pakt een van mijn 2 veel te grote hutkoffers. Ik wil de 2e pakken maar Marcel pakt hem van me over. 'Laat mij maar even.' Ik knik en leg alle laatste dingen nog goed. De huissleutel houdt ik. Ik doe de deur achter me dicht en loop naar de auto. 'Ik ga fietsen want dan heb ik mijn fiets ook gelijk goed?' Anne knikt en rijdt weg. Ik pak mijn fiets en de fles champagne en de rozen en begin te fietsen.

Eenmaal aangekomen staat Marcel op de oprit op mij te wachten. 'Hey.' Zeg ik vrolijk tegen hem. 'Hey.' Zegt hij op de zelfde toon terug. Ik giegel en Marcel pakt mijn fiets over terwijl ik de rozen en de champagne eraf pak en zet hem naast zijn fiets. We lopen hand in hand naar binnen. We lopen de woonkamer in. 'Anne ik had dit gekocht omdat ik het zo lief vindt dat ik hier mag komen wonen.' Ze knikt en geeft me een knuffel. 'Dankjewel, dat had je niet hoeven te doen.' Ze pakt het over en ik en Marcel lopen naar boven. 'Je moet zelf beslissen of je in de logeerkamer wil gaan liggen of bij mij.' Zegt hij. 'Bij jou.' Zeg ik. Hij knikt met een glimlach en rijdt alle koffers zijn kamer binnen. Hij rijdt ze naar de inloopkast. De helft van de kast is leeggemaakt zie ik. 'Ik had al zo'n vermoeden dat je hier zo willen komen dus ik had het al leeg gemaakt. Ik knik en rits de koffer met kleding open. 'Zal ik alvast de dokter bellen?' Vraagt hij. 'Is goed.' Antwoordt ik en hij loopt de kamer uit. Ik hang alles netjes op. En rits dan de koffer met schoenen en de rest open.

Als alles netjes opgeruimt is komt Marcel weer naar boven. 'We hebben een afspraak om half 5.' Zegt hij terwijl hij alles bekijkt. 'Oké.' Antwoordt ik. Marcel bekijkt al mijn kledingstukken een voor een en dan stopt hij bij mijn meest ontblote jurkje. 'Wow is die niet wat te?' Vraagt hij. Ik grinnik en schudt mijn hoofd. 'Wel als je een vriendje hebt maar niet als je single bent.' Zeg ik en hij knikt terwijl hij verder kijkt.

'Hoelaat is het eigenlijk?' Vraag ik. Hij kijkt op zijn horloge en zegt '4 uur, We moeten gaan.' Ik knik en loop hem achterna naar beneden. 'Mam, We gaan naar de dokter hè? ' Roept Marcel terwijl ik mijn handtas pak en hij zijn mobiel en sleutels. 'Is goed tot straks!' Roept ze ons na als we de deur bijna dichttrekken. 'Weetje wat echt vaag is Marcel?' Zeg ik. Hij schudt zijn hoofd en kijkt me afwachtend aan. 'Ik heb jou nummer niet eens.' Zeg ik. Hij grinnikt en stapt in zijn auto. Ik stap ook in de auto. 'Geef je telefoon eens?' Vraagt hij. Ik knik en geef hem mijn telefoon. Even later geeft hij hem terug. Zijn nummer staat erin. Ik klik op het knopje naam en typ Marcel ♡ in. Dan klik ik op het knopje opslaan. Ik druk op sms en en stuur een smsje naar hem: hoi x. Hij kijkt op zijn telefoon en glimlacht. Hij start de auto en begint te rijden.

Als we aan gekomen zijn bij de dokter melden we ons aan bij de balie. 'I-Ik had e-een afspraak v-voor J-Jane B-Black, met d-dokter S-Smith.' Stottert Marcel. De vrouw achter de balie knikt en zegt: 'Neemt u maar plaats in de wachtruimte,  dokter Smith komt er zo aan.' Ik knik en we lopen naar de stoelen. Gelijk als we plaats genomen hebben komt er een aardig uitziende vrouw de gang op gelopen en roept mijn naam. 'Jane Black?' Vraagt ze. Ik en Marcel staan op en lopen naar de vrouw. 'Hallo, Ik ben dokter Smith.' Zegt ze terwijl ze onze handen schudt. Ik knik. 'Volg mij maar.' Zegt ze en loopt een kamertje binnen.

'Zo, wat is er gebeurt?' Vraagt ze. Ik begin te vertellen. 'Ik ehm... ben zwanger en we wilden het allemaal graag laten controleren.' 'Ik neem aan dat u de vader bent?' Vraagt ze aan Marcel. Hij knikt. 'Oké dan ga maar op deze tafel liggen.' Zegt ze terwijl ze naar een of nadere tafel loopt. Ik ga liggen en ze pakt een of andere koude gel en smeert het op mijn buik. 'Ik ga een echo maken om te bekijken hoe het er nu uit ziet.' Ik knik. 'Meneer als u het ook wil zien kunt u plaats nemen op de stoel naast haar. Dan kunt u ook op het scherm meekijken.' Hij knikt en gaat naast me zitten. De dokter pakt een scanner en gaat ermee over mijn buik. 'Kijk dat is jullie kindje to nu toe.' Zegt ze terwijl ze een klein wezentje aanwijst. Ik kijk er gefascineerd na. Dat is ons kindje.

The badgirl and the nerd || Ft. Harry StylesWo Geschichten leben. Entdecke jetzt