F O U R T H Y - S E V E N

1.4K 75 8
                                    

'Wow.' Zeg ik als we onder de eiffeltoren staan. 'Dit is prachtig!' Zucht ik. Marcel knikt lachend en ik sla mijn armen rond hem heen. Ik kus hem zachtjes en zodra we stoppen met kussen maakt hij een spastische move. 'Wat is er?' Vraag ik lachend. 'Ik zie nu net dat je rode lippenstift op hebt.' Zegt hij terwijl hij met zijn handen langs zijn mond veegt. Ik begin harder te lachen. 'Marcel dit is lippenstift die niet afgeeft.' Zeg ik. Hij staat gelijk stil. 'Oh.' Zegt hij waarna hij weer normaal gaat staan. Opeens komen er allemaal flitsen. Ik draai me om en er staat allemaal paparazzi. 'Kunnen jullie mooi poseren voor een foto?' Vraagt een van de fotografen. We gaan naast mekaar staan. Dan komt er een journalist aanlopen. 'Waar is Darcy?' Vraagt hij. 'Die is thuis, dit is ons romantische weekje weg.' Zegt Marcel. De journalist knikt. Ik glimlach naar alle camera's. 'Harry en Jane, hoe vinden jullie het Tot nu toe in Parijs?' Vraagt een andere journalist. 'Echt super leuk, de mensen hier zijn aardig en dit is een prachtige stad.' Zeg ik. 'We hebben vernomen dat jullie vanavond laat terug gaan, is dit waar?' Vraagt de eerste weer. Ik knik. 'Gaan jullie met een privé vliegtuig of met een normaal vliegtuig?' Vraagt weer iemand anders. 'Met een normaal vliegtuig.' Antwoordt Marcel. 'Als wij een privé vliegtuig regelen, mogen we dan een exclusief interview met jullie houden?' Vraagt een relatief jong meisje met een camera man achter haar. Ik kijk Marcel aan. 'Ja is goed.' Zeg ik. Marcel knikt glimlachend en ik en Marcel worden dicht tegen mekaar aangeduwd. 'Mogen we een aantal foto's maken van jullie zoenend?' Vraagt opeens iemand. Marcel en ik knikken beide en beginnen elkaar dan te zoenen. Gelijk hoor ik allemaal 'Awhhh's.

Als we na een tijdje al de pers enz afgehandeld hebben staan we nog met het jonge meisje te kletsen. 'Oké dan zorgen jullie dus dat jullie om 12 uur op het vliegveld zijn. Wij hebben dan een vliegtuig klaarstaan, en dan interviewen we jullie 2 uur. Dan gaan jullie naar huis en wij terug naar Frankrijk.' Zegt het meisje als samenvatting. Ik knik en Marcel knikt ook. Ze lopen weg en Marcel pakt mijn hand vast. Hij kijkt verbaasd naar me en gaat met zijn vingers over mijn lippen waarna hij verbaasd naar zijn vingers kijkt. 'Hoe kan het er nog perfect opzitten? en hoe kan het dat het er niet vanaf gaat?' Vraagt hij. Ik haal mysterieus mijn schouders op. 'Magie.' Zeg ik zachtjes. Hij grinnikt hoofdschuddend. 'Je bent echt mijn kleine sukkeltje.' Zegt hij. 'I believe in fairy's, I do, I do.' Fluister ik zachtjes dan merk ik op dat we afgeluisterd worden. 'Meneer.' Zeg ik. De man kijkt op. 'We weten dat u afluister apparatuur draagt maar dit is onze avond uit.' Zeg ik. Hij knikt begrijpend. 'Oké ja is goed, die mooie uitspraak die je net zij is wel genoeg.' Zegt hij. Ik knik dankbaar en de man loopt weg.

'Zullen we dan maar eens naar boven gaan?' Vraagt Marcel. Ik knik en we lopen naar de lift. We kopen 2 kaartjes voor naar boven toe en komen dan aan in het restaurant. Het is heel sjiek en iedereen heeft mooie kleding aan. Ik zie 3 groepjes meisjes fluisteren en naar ons toe kijken. Ik zwaai naar ze en ze pakken hun telefoons en lopen naar ons toe. 'Zouden we misschien met jullie op de foto mogen?' Vraagt een van de meisjes. Ik knik en Marcel en ik gaan met iedereen op de foto. We geven bijna iedereen van beide kanten een kus op de wang als ze een foto maken en als ook dat afgelopen is lopen we naar ons tafeltje. De ober komt naar ons lopen met een  kaart en 2 glazen en een fles champagne. Hij schenkt de glazen in en loopt weer weg. Ik kijk de kaart rond en het eerste wat me op valt zijn "escargo's". Mmm dat lijkt me best wel lekker ook al weet ik niet wat het zijn. 'Harry?' Vraag ik. Ik heb soms zin om Harry te zeggen zodat ik al kan wennen aan die naam. 'Mmm?' Geeft hij als antwoordt. 'Wat zijn "escargo's"?' Vraag ik. Hij kijkt glimlachend naar me. 'Wil je dat echt weten?' Vraagt hij. Ik knik. 'Slakken.' Zegt hij lachend. 'Ielll!' Roep ik uit. 'Wie eet nou zulke dingen?' Vraag ik. 'Ze zijn lekker hoor.' Zegt hij. Ik kijk hem vies aan. 'Ielll ik heb met iemand gezoend die slak heeft gegeten.' Zeg ik met ene vies gezicht. Hij haalt lachend zijn schouders op.

Als we ons eten ophebben en we op het punt staan te vertekken staat Marcel op. Ik sta ook op en hij gaat voor me staan. Hij pakt iets uit zijn zak en gaat op een knie zitten. Dan maakt hij een doosje open en daar zit een prachtige ring in. Ik kijk hem geschokt aan. Ik zie dat mensen zijn aan het filmen als hij de vraag stelt. 'Lieve Jane, ik hou van je. Ik wil de rest van mijn leven met jou delen. Ik hou zo veel van je. Zou je met me willen trouwen?'

The badgirl and the nerd || Ft. Harry StylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora