E I G H T

3.4K 111 23
                                    

Ik wordt wakker van Chelsea die heftig aan het kotsen is. Gisteren was ze dus ook nog eens dronken. Lekker bezig Cheals. Ik stap uit bed en loop naar de wc. Daar zit Chelsea. Ik ga achter haar zitten en houdt haar haar naar achteren. 'Het komt wel goed Chealsea. Shhh rustig maar.' Fluister ik zachtjes. Na 10 minuten stopt ze met kotsen. Ze kijkt me vermoeid aan 'Sorry voor alles van gisteren maar ik...' Ik onderbreek haar. 'Ik snap het al. Alleen je moet de volgende keer wel opletten wat je zegt.' Ze knikt 'J-Ja zal ik doen.' Ik ondersteun haar terwijl we naar haar kamer lopen. Ze gaat liggen. 'Chelsea ik ben pas vanavond thuis oke?' Zeg ik. Ze knikt weer en valt meteen daarna in slaap. Ik loop naar mijn eigen kamer en ruik even aan mezelf. Oke gelukkig ik ruik niet naar kots. Ik ga voor mijn spiegel staan en haal alle haarkrullers uit mijn haar. Als ze eruit zijn zit mijn haar in perfecte pijpenkrullen. Ik spuit er wat haarlak in en zet een plukje met een schuifspeldje naar achteren. Dan ga ik mijn make-up doen. Ik doe een klein laagje foundation op en wat concealer onder mijn ogen. Ik doe hele lichtroze blush op mijn wangen en gebruik dat ook een beetje als oogschaduw. Ik doe hele dunne eyeliner op en mascara. Dan trek ik mijn kleding aan en doe mijn schoenen aan. Ik kijk even in de spiegel en loop dan naar beneden.

Daar pak ik mijn tas, doe mijn boeken erin en sigaretten enz en pak mijn telefoon. Ik kijk hoe laat het is. Het is pas kwart voor acht. Ugh ik hoef pas om half 9 op school te zijn. Agh ik ga gewoon al. Ik doe mijn telefoon in mijn zak en pak mijn oortjes. Ik steek ze in en zet i miss you van avril lavigne op. Ik pak mijn jas en trek hem aan. Ik loop naar de garage en pak mijn scooter. Ik rijdt hem naar buiten en doe de garage weer achter me dicht. Ik ga op mijn scooter zitten, hang mijn tas om het stuur heen en rijdt naar school. Als ik op school aankom is het pas 8 uur. Fuck it. Ik kijk om me heen en zie pas 1 fiets om me heen staan. Wacht dat is Marcel zijn fiets. Zou hij corvee hebben? HAHAHAHA omg grappig hoor Jane maar Marcel en corvee hebben gaat echt niet samen tenzij er heeft nooit tussen staat. Ik loop naar mijn kluisje en doe mijn jas erin. Ik loop naar de kantine en kijk rond. Geen Marcel. Misschien is hij gisteren opgehaald. Dan bedenk ik me wat. Die zit natuurlijk al in het lokaal. Ik kijk op mijn rooster welk vak we hebben. Natuurkunde. Ik loop richting het natuurkunde lokaal tot ik plotseling tegengehouden wordt door de directeur. 'Kunt u er ook niet over nadenken om die foto te verwijderen?' Vraagt hij. Ik zucht 'Heel misschien.'

Ik trek me los en loop verder naar het lokaal. Natuurlijk hij zit er al. 'Wat doe jij hier zo vroeg?' Vraag ik terwijl ik op mijn plaats ga zitten. Hij was volgens mij diep in gedachten want hij schrikt heel erg zodra ik dat zeg. 'I-Ik p-probeer de p-pesters t-te o-ontwijken dus b-ben i-ik a-altijd al z-zo v-vroeg in l-lessen.' Ik knik. 'E-en j-jij?' Vraagt hij. 'Ik werdt vanochtend vroeg wakker van mijn huisgenoot die aan het kotsen was.' Zeg ik. Hij knikt 'J-Je z-ziet e-er h-heel m-mooi u-uit.' Zegt hij. Ik knik 'Dankje' en geef hem een kus. Ik kijk naar zijn oog die eerst nog blauw was. Het is nu al niet meer te zien. 'marcel?' vraag  Vraag ik. 'J-Ja?' Antwoordt hij. 'Wat was er gisteren gebeurt toen je in het conciergehok zat?' Vraag ik. 'Z-Zayn v-vroeg d-dreigend o-of hij m-me e-even k-kon s-spreken e-en i-ik k-kon d-dus g-geen n-nee z-zeggen. I-In h-het c-concierge h-hok s-sloeg e-en t-trapte h-hij m-me een p-paar k-keer i-in m-mijn b-buik e-en liet m-me t-toen a-achter.' Verteld Marcel. Ik knik en trek hem in een knuffel. 'Sorry dat je door mij zoveel problemen krijgt.' Zeg ik zachtjes. Hij schudt zijn hoofd. 'V-Voor j-jou w-werd ik n-nog v-veel v-vaker in m-mekaar g-geslagen.' Zegt hij zachtjes. Ik kijk hem aan 'Ik ga ervoor zorgen dat ze daarmee ophouden.' zeg ik en kus hem. 'D-Dankje.' Fluistert hij zachtjes na de kus met een glimlach en ik glimlach terug, dan gaat de bel. Een echte momentenverpester.

Meneer Styles komt binnengelopen en knipoogt vrolijk naar ons. Hij kijkt echt met een ondeugende grijns naar ons. 'Wat heeft hij gedaan?' Vraag ik fluisterend aan Marcel. Net iets te hard want Meneer Styles hoort het. 'Ik heb een goed woordje gedaan bij Anne.' Zegt hij. Ik kijk Marcel vragend aan. 'A-Anne i-is m-mijn m-moeder.' Zegt hij. Ik knik begrijpend. 'Dankuwel Meneer.' Zeg ik menend. Hij knikt glimlachend. 'Geen dank. Oh en Marcel als ik jou was zou ik goed voor haar zorgen, want ik heb gezien dat er heel veel jongens hartstikke jaloers op jou zijn.' Zegt hij met een knipoog. 'O-Oke Oom.' Zegt hij blozend. De klas stroomt langzaam vol. Als iedereen er is start Meneer Styles de les. Het gaat over zwaartekracht enz. Als de les afgelopen is roept Meneer Styles mij en Marcel zich nog even bij zich. 'Niks aantrekken van wat andere mensen over jullie zeggen. Jullie zijn een hartstikke leuk koppel.' Zegt hij en ik knik. Marcel knikt ook. 'Danku.' Zeg ik. 'Je kunt me gewoon je noemen hoor.' Zegt hij met een glimlach. Ik knik en loop samen met Marcel naar het volgende uur. Tekenen. Als ook dat vak afgelopen is. is het pauze yeah! I love the pauze. Als we naar Marcel zijn kluisje lopen zie ik de directeur staan met een pruillip. Ik steek mijn middelvinger onopvallend naar hem op en hij kijkt me woedend aan en loopt dan weg. Marcel opent zijn kluisje en pakt er snel zijn lunch uit.

The badgirl and the nerd || Ft. Harry StylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora