T H I R T H Y - T W O

2.2K 79 35
                                    

Als we thuis komen en we de deur binnenlopen horen we gelijk baby gehuil. Marcel en ik haasten ons vlug naar boven en daar zit Gemma met Darcy in haar armen. Anne zit naast haar en Robin staat tegenover haar. Zodra ze ins zien kijkt Gemma heel erg opgelucht. 'Godzijdank jullie zijn er.' Zucht ze zachtjes. Ze staat op en geeft Darcy voorzichtig over aan mij. Ik hou haar vast en begin haar zachtjes heen en weer te schommelen. Al snel stopt ze met huilen. 'Het geluid van het moeders hart, een van de meest rustgevende dingen voor baby's.' Zucht Anne met een glimlach. Ik glimlach terug en Anne, Robin en Gemma lopen de kamer uit. Darcy kijkt me aan en ik ga op de rand van het bed zitten terwijl ik haar ook aan kijk. Marcel komt naast me zitten en slaat een arm rond mijn middel. Darcy begint naar Marcel te kijken en ik nestel me tegen hem aan. 'Zou ze al gegeten hebben?' Vraag ik. Marcel knikt terwijl hij naar een flesje wijst. Ik kijk erna en knik. 'Straks stink je naar het zweet net als je papa en mama.' Zegt Gemma als ze met een rompertje, een luier, een donkerblauw-wit breed gestreepte legging met een blauwe strik en een heel schattig gebreide met kante vestje. 'Ik kleed haar wel even aan dan kunnen jullie even douchen want pfieuw... jullie stinken echt naar het zweet.' Zegt ze. Ik knik. 'Vindt je deze kleding goed?' Vraagt ze. Ik knik weer en loop achter Gemma aan naar de babykamer. Daar leg ik Darcy op de commode neer en loop weer terug naar mijn en Marcel's kamer. Ik hoor de douche al lopen en ik pak alvast wat kleding.

Als de douche even later uit gaat loop ik naar de badkamer. Daar staat Marcel nog helemaal vochtig met een handdoek rond zijn heupen geslagen. Hij loopt de badkamer uit nadat hij me nog een kus heeft gegeven. Iets wat Marcel doet, hij verzint altijd wel een excuus om elke minuut je een kusje te geven. Hij is echt superlief. Ik kleed me uit en zet de douche aan. Dan wacht ik totdat het water warm is, wat erg snel gebeurt omdat de douche net een paar minuten uit stond. Als ik douche, kan ik echt goed nadenken. Het eerste waar ik aan denk is Darcy. Ik hoop dat ze later heel gelukkig wordt. Ze is zo mooi.. Nu al. Ik hoop dat ze later niet een nerd wordt maar ook niet zo slecht al mij wordt. Ze moet gewoon het perfecte leven krijgen. Dat verdient ze. Ik was me snel en zet dan de kraan uit. Daarna droog ik me af, doe mijn kleren aan, doe make-up op en doe mijn haar. Ik loop de badkamer weer uit en loop de kamer uit naar beneden. Beneden zit Marcel met Darcy in zijn armen. Hij kijkt met een dromerige blik naar haar maar zodra hij mij hoort kijkt hij naar mij. 'Hoi Jane.' Zegt hij op de toon. Nu denk je vast wat is er mis met de toon? Nou ik zal je zeggen er is helemaal niks mis mee, ik ben juist blij met die toon,  De toon gebruikt Marcel alleen als hij gelukkig is haha. 'Hoi Marcel.' Zeg ik als ik tegen hem aan ga zitten. Ik sla mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd op zijn schouder terwijl we rustig kijken naar Darcy. Ze kijkt ons met grote ogen aan. 'Zullen we wat gaan doen?' Vraagt Marcel. Ik knik blij en we staan op net op het moment dat de deurbel gaat. We lopen naar de deur en daar staat een man met een pakketje. 'Geboortekaartjes.' Zegt de man ongeduldig. Ik glimlach en pak de bestelling waarna ik wat onderteken. Dan loopt de man weg en doe ik de deur dicht. Oh Marcel en ik hebben gisteravond in bed nog op de laptop geboortekaartjes besteld. Ik open de doos en bekijk de kaartjes. Op de voorkant staat een foto die genomen is tijdens mijn zwangerschap. Ik sta in alleen een broek en bh en Marcel staat ook alleen in een broek terwijl hij zijn handen op mijn buik heeft liggen. Ik heb mijn armen weer over zijn armen en met onze vingers maken we een hartje. We hebben die foto genomen tijdens een fotoshoot want Anne stond erop dat we dat gingen doen.  Ik open het kaartje en lees de tekst die er met sierlijke letters staat.

Darcy Anne Gemma Stephanie Styles.

Geboortedatum: 22 Januari 2014

Om: 16:34

Lengte: 47 centimeter

gewicht: 3035 gram

Trotse moeder Jane Black en trotse vader Marcel Styles verwelkomen jullie graag. Graag wel eerst even bellen: 0642627933.

Peettante: Chelsea Seikils

Peetoom: Louis Tomlinson

9 maanden wachten maar nu ben je er eindelijk, je bent prachtig geworden in je moeders buik.

Ja je leest het goed, Chelsea is peettante en Louis is Peetoom. Weet hebben allebei onze beste vrienden peetouders gemaakt want hun zijn zegmaar onze beste vrienden. Ik zet de doos neer op tafel en loop naar de gang waar Marcel al met Darcy in de babywagen staat. 'Wat gaan we doen?' Vraag ik. Marcel glimlacht naar me 'Zullen we naar de stad gaan om te kijken voor kleding voor me? ' Vraagt hij. Ik knik en we lopen richting de stad. Als weer daar zijn zie ik gelijk mensen naar ons toelopen. Als ik wat dichterbij kom zie ik dat het Zayn,  Perrie, Louis en Eleanor zijn. 'Hey Jane.' Zegt Perrie vrolijk als ze aan komt lopen. Eleanor loopt er met een glimlach achterna en ze geven me allebei een knuffel. Ze lopen naar de kinderwagen en kijken voorzichtig naar Darcy die net weer lichtelijk wakker wordt. Ze kijkt naar Perrie en Eleanor. 'Wat is ze mooi.' Zucht Perrie. Ik knik en Eleanor heeft een mega glimlach. Ik pak voorzichtig Darcy uit de kinderwagen en loop laat haar aan de meisjes zien. Perrie krijgt een grotere glimlach en ook Eleanor krijgt dat. Perrie gaat zachtjes met haar vinger over Darcy haar handje en krijgt tranen in haar ogen. 'En je bent nog niet eens 18.' Zegt ze. Ik knik. Ik wordt pas op 25 maart 18, het is heel toevallig want Januari is Darcy dus geboren, Februari is Marcel jarig en Maart ben ik jarig. En waarom ze dat zegt? Perrie en Zayn zijn allebei blijven zitten dus zijn allebei 19. Louis is 2 keer blijven zitten dus is 20 en Niall en Liam zijn ook 19 maar zijn allebei gewoon late leerlingen. Na een paar minuten komen de jongens er ook bij staan. 'Ik ben trots op je, dat jij zo'n ontzettend mooi meisje hebt gemaakt in negen maanden.' Zegt Zayn. Ik glimlach. Zayn is als een soort van grote broer voor mij geworden. 'Ik heb echt een prachtig petekind.' Zegt Louis met bewondering in zijn stem. Wat echt zo grappig zodra Louis hoorde dat hij peetoom mocht zijn begon hij het tegen alles en iedereen te vertellen. Tegen alle leraren, tegen bomen, tegen echt Alles.

Na een aantal uur komen wel weer thuis. Het is nu 5 uur s' avonds en we hebben tassen vol spullen voor Marcel en een aantal dingen voor mij. Darcy heeft een aantal keer gehuild maar gelukkig hadden we een flesje en melkpoeder mee. We lopen het huis binnen en gelijk staat Anne voor onze neuzen. Anne heeft tegenwoordig niet meer dat als we een paar uur weg zijn zonder het te zeggen bezorgdheid enzo. 'We hebben alle enveloppen alvast voor jullie dichtgemaakt maar hebben wel een stuk of 10 kaartjes over gelaten.' Zegt ze. Ik knik en Marcel knikt ook. Ik begin Darcy los te maken en til haar voorzichtig op. Zodra ik binnen kom lopen zie ik Gemma haar spullen staan. 'Ik ga weer naar huis.' Zucht ze zacht. Ik glimlach en geef haar met een arm een knuffel terwijl ik met de andere Darcy vasthoudt. Als ik haar een knuffel heb gegeven bukt ze wat en geeft ze Darcy een kus. Dan loopt ze naar Marcel en geeft hem een hele dikke knuffel. Als laatste geeft ze Anne een knuffel. Robin is op zijn werk dus is er niet.  Ze loopt met haar spullen naar de auto en zet ze erin. Ik zwaai vanaf de vensterbank naar haar en ze zwaait even terug. Dan rijdt ze weg en kijk ik haar na totdat ze uit het zicht verdwijnt.

The badgirl and the nerd || Ft. Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu