Açıklama --- Duyuru!!

8K 276 57
                                    


Güzel bir haberlerle geldim arkadaş. Sen Olmadan Asla ve Kara Duvak hikayesinin sözleşmesi imzalandı. Allah izin ederse TÜYAP'TA iki kitapta raflarda olacak.

Bu yüzden kısa bir süre sonra Kara Duvak hikayesi yayımdan kaldırılacaktır. Ayrıca kitap oldukça kalın olduğundan iki kitap olarak çıkacak. Ama aynı anda çıkacakları için beklemek zorunda kalmayacaksınız. :)  Umarım hayırlı olur. Kara Duvak hikayesine ekleme yapıp yapmayacağımı soran oluyor bu yüzden henüz bir bilgi veremem ama büyük ihtimalle bir kaç bölüm daha ekleyebilirim. Aralarda kalan boşluklar doldurulabilir.  ;) Kaç kişi kitap olmasını bekliyordu? 

Kısa Bir alıntı yapalım Sen Olmadan Asla için

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kısa Bir alıntı yapalım Sen Olmadan Asla için.

"O zaman bir daha evlensin! Hem bildiğim kadarı ile onunla evlenmek için hali hazırda biri de var." Asım Bey elinde ki bastonu hızla kardeşine doğru savururken Songül istem dışı bir adım geri gitmişti. Kocasının evlenebileceği biri! Cüneyt bunu ona yapmadı! Yapamazdı! Eli sıkışan göğsüne doğru giderken gözleri kararmaya başlamıştı. Güçlükle duvara dokunurken hala kendisini fark etmeyen adamlar konuşmasına devam ediyordu. 

"Seni edepsiz, sakın gelinimin yanına bu konuyu dillendirip onu üzeyim deme."
"Onu üzen ben değilim abi, sende biliyorsun ki Cüneyt ne zamandır o kızla çok yakın!" İşte son darbe genç kadının kalbine inmişti. Sendeleyerek geriye doğru adım atarken kenarda duran çanağın masanın üzerinden düşüp yuvarlanmasına neden olmuştu. Onunla birlikte tansiyonu fırlayan genç kadın Yaren'in acı çığlıkları ile yere yığılmıştı.

*****

Face grubumuz:

Yasemin Yaman (Mermarid) Kitap ve Hikayeleri

İnstagram:

Mermarid.yy

Twtte:

Mermarid

KARA DUVAK (Yeniden)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin