◄Kıyafet Faslı►

143 19 16
                                    

Bu bölüm sevdiğim kitaplardan birini yazan gbasbag için. Umarım seversin :D Multimedya: Muratcan'ın kıyafeti

Nil Duru'dan

  Hele şükür pazar günü oldu. Saat kaç oldu ki acaba? Saate baktım. Saat 11.57 ve ben hâlâ ne giyeceğime karar vermedim. 2 numarayı mı 3 numarayı mı giysem? Aslında 2 numarayı Bella Rose giyebilir. Aynen, 2 numarayı Bella Rose giysin. Yoksa ona 3 numara daha çok mu yakışır? Madem karar veremiyorum o zaman elbiseyi giyeyim. Ama elbise de hiç güzel değil ki.

Alper'den

   Bugün pazar günü değil mi? Evet, bugün pazar günü. Nil Duru ile ya da Nil Duru'nun takma ismi Zeynep ile randevum var. Hem de ne giysem diye düşünmeme gerek yok. Nasıl olsa Bahar kıyafetlerimi hazırladı. Acaba Nil Duru ne giyecek?

   Geçenlerde onu kıyafet alırken görmüştüm. Daha doğrusu kıyafet deniyordu. Ama kabinde değildi. Kıyafetini giymiş kabinden çıkmıştı. Hatırladığım kadarıyla üstünde yazlık kırmızı bir kazak vardı. Ona çok yakışmıştı doğrusu. Kazağı ailesine gösterdikten sonra tekrar kabine girdi ve bu sefer pembemsi kırmızı ile beyaz yatay çizgili bir yazlık kazak giymişti. Ama yatay çizgili kazağın üstüne taktığı "Haç" kolyesi çok belli oluyordu. Bence o kolyeyi takmamalı. Moda için olabilir ama insanlar yanlış anlar. Yine de ben Nil Duru'nun başka kolyeler denediğini gördüm. Ama hangi kolyeleri denediğini görmedim. O gün sadece bir şeyden emindim. O da Nil Duru'nun benim evlenmek istediğim kişi olduğu. 

Muratcan'dan

  Of ya. Yine sabah oldu ve yaz tatilimizden yine bir gün gitti. Bugün yapacak bir şeyde yok. Ne yapsam ki? Ben bunları düşünürken birden aklıma Nil Duru ile buluşacağımız geldi ve buluşmayı hatırlamakla birlikte kendime geldim. Pazar günü ne çabuk gelmişti. Ama asıl merak ettiğim şey pazar gününün nasıl bu kadar hızlı gelmesi değil Nil Duru'nun planının ne olduğu. Hem buluşmaya Alper de geliyor. Bu kızda başka bir şeyler var. Ben kendi kankamı tanımayacağım da kimi tanıyacağım? Nil Duru'nun planı başka. Aman. Salla gitsin. Aslında ne giyeceğimi neden hiç düşünmedim ki? Vallaha bunu düşünmekle hiç uğraşamam.

   Bir eşofman giyerim olur biter. Ama bu havada da eşofmanla pişerim. Altıma siyah bir şort, üstüme ise üst kısmı beyaz, alt kısmı ise mavi insanlarla dolu bir tişört giyerim. Tişörtün üstüne de mavi, kahverengi ve beyaz kareli bir gömlek giyerim. Gömleğin üstüne de gri renkli hırka gibi bir şey giyerim olur biter. Hatta kolye diye Sony'nin kasetini takarım. Hem hava olmuş olur. Ayakkabı olarak ise her zamanki kahverengi spor ayakkabılarımı giyerim. Yoksa mavi olanları mı giysem? Of, Nil Duru ile takıla takıla kızlara dönmeye başladım. Çirkin giyinsem ne olur ki? Hem, eminim kimse kıyafetine özen göstermemiştir.

Şimdi herkes oy verip yorum yapsın. Gerçekten yorum ve oy sayıları pek hoşuma gitmiyor. Yeni bir yorum görünce gerçekten de çok mutlu oluyorum :D

Sıra BendeWhere stories live. Discover now