◄151.704 Euro►

102 15 16
                                    

Sistem devam. Son yoruma bölüm ithafı. Ama bu sistemi sadece bana yardımcı olan biri için bozmuştum. Yine de sisteme devam ediyoruz.

Alper ile ben bir süre Muratcan'ı bekledik. Yaklaşık 1 saat sonra Muratcan'da bizim yanımızdaydı. Alper ile ben ona kızarak "Don't be late again! (Bir daha geç kalma!)" dedik. Bunu İngilizce söylememizin nedeni Muratcan'ın İngilizcesi çok iyi ve... Tamam, tamam. Neden Muratcan'a Türkçe değil İngilizce söylediğimizi bilmiyorum. 

Muratcan benim karşımdaki sandalyeye oturdu. Sonra da "Bugün ne yapacağız. Aynı zamanda annem bu işe izin verdi. Ona okul projesi gibi bir şey olduğunu söyledim." dedi. Ben de ona "Benim annemde ne yapacağımızı biliyor. Hem bize para da verdi." dedim ve çeki  gösterdim. Ardından da Alper'e dönüp "Ya senin annen Alp?" dedim. "Alp" onun kısaltma adıydı. En azından o, Muratcan'ın aksine takma adından hoşlanıyordu. Ama kabul etmeliyim "Atcan" çok kötü bir lakap.

Alper biraz bekledikten sonra "Benim annemde izin verdi ve o da bize bir çek verdi." dedi. Sonra da cebinden çeki çıkarttı. Alper'in ailesi zengin olduğu için en az "25.000 Euro" veya "25.000 Dolar" vermişlerdir. Bu yüzden mutluyum. Alper ve ben paraların toplam ne kadar olduğuna baktık. Benim ailem "5.000 TL" vermişlerdi. Bu da yaklaşık "1.704  Euro" demekti. Alper'in ailesi ise inanmayacaksınız ama "150.000 Euro" verdi. Toplamda "151.704 Euro"muz vardı. Çok zengindik. Ama bu paraları "kıyafet, ev kirası vb. için kullanacaktık.

Sıra BendeWhere stories live. Discover now