◄Sinemayı Geri Tepme►

122 17 14
                                    

Size kıyamadım ve yeni bölümü paylaştım ♥♥♥ Canlarım benim <3 Bu bölüm beyzakosar için. Çünkü son yorumu o yaptı :) Aynı sistem devam :)) beyzakosar umarım seversin. Multimedya: Ebru

Alper ile Muratcan'a "Yarın 14.00 gibi burada buluşsak nasıl olur?" diye sordum. İkisi de "Benim için uygun." dedi. Bu iş yarın başlayacaktı ama ne zaman bitirilecekti? Kafamdaki asıl soru buydu işte. Bu işi ne zaman bitirmem gerekiyordu? Mert'i ne zaman üzmem gerekiyordu? Ne yapmalıydım? Hiçbir sorunun cevabını bilmiyordum.

Muratcan ve Alper'e bakıp "Peki şimdi ne yapalım?" dedim. İkisi birden aynı anda "Sinemaya gidelim." dedi. Bende "Olur, hangi filme gidelim?" diye sordum. İkisinden de ses çıkmadı. Uzun bir sessizlik oldu. Sonra da Alper konuşarak sesizliği bozdu:

-Aslında ben sinemaya gelemem, üzgünüm. Ama siz kanka kankaya gidebilirsiniz.

Alper'in dediği beni gerçekten de çok şaşırttı. Nasıl bir insan hoşlandığı kişi ile sinemaya gitme fırsatını iter? Ama Alper'den bahsediyoruz işte, bir insandan değil. Onu insandan saymamamın nedeni beni ancak insan olmayan veya kör olan biri sevebilir. Çünkü gerçekten de çok çirkin biriyim. Eminim evleneceğim adam kör biri olur.

Alper'e "Neden gelmiyorsun?" diye bir soru yönelttim. O da cevap olarak "Şimdi  hatırladım da, benim Ebru'yu okuldan almam gerekiyor." dedi.

Size Alper'in kardeşini de anlatmadım değil mi? Alper'in anaokuluna giden bir  kız kardeşi var. Gerçekten çok şeker bir kız. Gerçi ben onun sadece fotoğraflarını gördüm. Adı Ebru. Kahverengi, dalgalı saçları ve yeşil, güzel gözleri var. Umarım benim de Ebru gibi bir kızım olur.

Neyse, Alper'e dönüp "Peki o zaman" dedim. Sonra da Muratcan "Kanka iki kişi olunca eğlencesi olmaz, bence gitmeyelim." dedi. Ben de ona "Tamam o zaman. Ne yapalım peki?" dedim. Muratcan bir süre bekledikten sonra "Hücum!" der gibi "Bilgisayar!" dedi. Ben gülerek "Her hafta sonu aynısını yapıyorsun. Birlikte olsakta, olmasakta." dedim. Ben cümlemi bitirince Alper "Ben gidiyorum, yarın görüşürüz." dedi. Muratcan ile ben de aynı anda "Yarın görüşürüz." dedik. Sonra da birbirimize dönüp kıkırdadık. Neden kıkırdadığımızı ikimiz de bilmesekte eğlenceliydi.

Oy ve yorum sınırlaması yok, bir sonraki bölümde görüşmek üzere, isterseniz diğer kitabıma bakabilirsiniz :D Bu yazıyı okuyan kişiye bir lafım var: Ay lav yu tu maç ♥♥♥

Sıra BendeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora