◄Beklenmedik Misafir: Üç Harfli►

143 18 12
  • इन्हें समर्पित: Benan240
                                    

Arkadaşlar bu bölüm Benan240 için. Umarım seversin :) Multimedyada çok yakın bir arkadaşımdan gelen bir çalışma var. Sana çok teşekkür ederim :D Bu arada OutcastAngels'ın Ajan adlı hikayesini okumanızı tavsiye ederim :D gerçekten çok iyi :)) http://www.wattpad.com/story/13787356-ajan

Mert şu an tam karşımda durduğu için hem çok heyecanlanmıştım hem de dediklerimizi duymuş olabileceğine karşı çok korkmuştum. Eğer dediklerimizi duyduysa tüm plan suya düşerdi. Sanırım Muratcan ile Alper de benimle aynı şeyi düşünüyordu. Çünkü yüzlerinden korku dolu ifadeleri okunuyordu.

Mert benim, Alper'in ve Muratcan'ın yüzündeki ifadeyi fark etmiş olmalı ki "Ne oldu? Üç harfli görmüş gibisiniz." dedi. Muratcan da hemen "Zaten sen üç harflisin." diye dalga geçti.

Size söylemediğim şeylerden biri bu. Mert'in sürekli dolaştığı bir erkek var. Mert'in ikizi falan olmadığı hâlde tek yumurta ikizi gibi. O erkeğin adı da "Ali" ya da benim diyişimle "Üç harfli". Bunu Muratcan'a da söyledim. O da gülerek karşıladı. Bu yüzden de Mert'e "Üç harfli" dedi.

Neyse, bu olayın da açıklamasını yapmış bulundum. Mert, Muratcan'ın dediğine güldü sonra da "Ya, bu espriyi sana kim söyledi?" diye atarlandı. Muratcan da kendini savunmak için "Nil Duru." dedi. Gerçekten de çok ispiyonlayıcı bir kankam vardı. Aynı zamanda beni hemen satmıştı. Şimdi Mert ile ben uğraşmak zorundaydım.

Muratcan ona "Nil Duru" dedikten sonra Mert bana döndü ve "Seni bitireceğim." dedi. Bende ona dalga geçer gibi bir tavırla "Sen bırak beni, bir karıncayı bile bitiremezsin." dedim. Ne dediğime kendim bile inanamıyordum. Ben, okulun en ezik kızı, hoşlandığı çocuğa çok pis laf sokmuştu. Gerçi ben hiç iyi laf sokamadığım için, Mert'e biraz önce söylediğim laf benim en iyi laflarımdandı. Yine de hoşlandığım çocuğa laf soktuğuma hâlâ inanamıyordum. Aslında ben bunu okulda -Derin'in yanında- hep yapıyorum. Ama onlarda laf sayılmıyor.

Mert'e dediklerimden sonra Mert sinirlendi ve bana "Okulda bittin sen." dedi. Ben ise yine alaycı bir tavırla "Aynı okulda olsaydık belki biterdim." dedim. Sonra da Mert gözlerimin içine bakıp -o anın bitmesini istemiyordum, Mert'in gözleri çok güzeldi- "Seneye bu okulda değil misin?" diye sordu. Bende "Evet, seneye bu okulda olmayacağım, ama hâlâ Balıkesir'de olacağımdan emin ol." diye cevap verdim. -Ben Balıkesir'e Ankara'dan gelmiştim. Aslında Balıkesir'e gelmeyi hiç istememiştim ama hayatımın aşkıyla tanıştıktan sonra Balıkesir'de kalmaya can atıyorum doğrusu.-

Mert ona dediklerimden sonra şaşırarak "Peki hangi okula gideceksin?" diye sordu. Bende "Bilmiyorum ama büyük ihtimal herhangi bir devlet okuluna gideceğim." dedim. Mert hâlâ şaşkın durumdaydı ve bu sefer bana "Ne oldu? Özel okul iyi değil miymiş? diye bir soru sordu. Mert'e iyice sinirlenmiştim. Özel okuldan ayrılıyor olmam o okulun kötü olduğu anlamına gelmez. -Hele o özel okulda Mert varsa o okul zaten kötü olamaz.-

Mert'e sinirli bir şekilde "Hayır, özel okul gâyet iyi. Yani sen içinde olmasaydın." diye cevap verdim. Anlaşılan yine çok pis laf sokmuştum çünkü Alper ile Muratcan "Ooo..." diyerek iyi laf soktuğumu belirtiyorlardı. 

Bu sefer Mert sinirlenerek "Sen var ya sen... Okul dışında gerçekten çok farklı bir kız oluyormuşsun." dedi ve sonra giysilerime baktı.  Sonra da sırıtarak "Moda zevkin de farklı oluyor anlaşılan. Bu kombini Bahar'a göstermelisin. Onun hoşuna gidebilir." dedi. Ardından da "Bir daha görüşmek üzere mi bir daha görüşmemek üzere mi diyeyim bilemedim. Sen hangisini istersen onu dedim var say." dedi ve yürüyerek uzaklaştı.

Mert gözden kaybolunca içimden "Bir daha görüşmek üzere." dedim. Mert'in beni bu hâlimle görmesini istiyordum. Ama o maalesef beni değil Bella Rose'u görecekti ve eminim ona aşık olacaktı. Mert'in Bella Rose'a aşık olmasını istemiyordum. Çünkü o gerçek olmayan biriydi. Bella Rose gidip yerine Nil Duru Durmuş geldiğinde Mert gerçekten de çok üzülecekti ve Mert üzüldüğü zaman bende kendi kendime "Neden Bella Rose diye birini uydurdum ki? Şimdi benim yüzümden Mert acı çekiyor." diyerek hayıflanacaktım.

Ben düşünce alemindeyken Alper hemen bana "Aloo, orada mısın?" dedi. Alper sayesinde kendimi kötü düşüncelerden kurtarmış oldum ve hızlıca Alper'e "Merak etme, buradayım." diye cevap verdim.

Yeni bölüm için sınır +20 vote ve +20 yorum. Ben 5 günlüğüne şehir dışına gittim ve geri geldiğimde oylarda bir değişiklik olmadığını gördüm :( Ne kadar üzüldüm bir bilseniz... Lütfen bu sefer oyları fazla göreyim :) Bu beni çok mutlu ediyor :D Şunu da söyleyeyim kime ithaf edeceğimi bilemediğimden dolayı en son yorum yapana bölüm ithafı var :) Gerçekten de kime ithaf edeceğimi bilemiyorum :(

Sıra Bendeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें