Hey!

9.7K 386 9
                                    


Kapitola sedmnáctá: Hey!


Vykulila jsem na ně oči a zčervenala jako rajče. Oni si mysleli, že jsme...? Oh bože. Zatím co jsem se snažila ze sebe vypotit aspoň slovo, Jackson s Jasonem mě pobaveně sledovali. 

"J-já, my, on. Co?" vykoktala jsem a kluci propukli v záchvat smíchu. Zrudla jsem ještě víc a chtěla se zakopat aspoň šest metrů pod zem. Radši jsem si vlezla zpátky do postele a zakryla se peřinou od hlavy až k patě. Když smích utichl Jackson mi stáhl peřinu z hlavy a zakřenil se. 

"Aww, ona se červená," řekl směrem k blonďákovi. Jason se na něj podíval a roztomile se zaculil. "Taky ses červenal, když jsem tě poprvé políbil," zavzpomínal. Jacksonovi tváře nabrali růžový nádech a já se začala hihňat. Oba se na mě podívali a usmáli se. "Takže...?" povytáhl Jason obočí.

"Nelíbali jsme se," zamumlala jsem potichu. Jackson vyšpulil spodní ret a udělal smutné psí oči. Vypadal roztomile.

"To není fér! Čekal jsem šťavnatý detaily. Vždycky jsem chtěl vědět jak Damien líbá," řekl a hned na to ho Jason jemně plácl po rameni. "Hey!" zamračil se blonďák. Následně pookřál, když dostal pusu na tvář od bruneta. 

Z jejich roztomilé chvilky je vyrušilo zakašlání.

Všichni jsme se podívali směrem ke dveřím kde stál Damien s malým úšklebkem. Nutno říct, že vypadal absolutně k sežrání. Kluci zamumlali malé: "My už půjdem," a zmizeli jako pára nad hrncem. Damien se na mě usmál a sedl si ke mě na postel. Opatrně mi odhrnul pramen vlasů z obličeje, tak, aby se nedotkl malého říznutí na tváři. 

Na moment se zamračil, než jemně přejel palcem po té rance. Trhla jsem sebou, ale po chvíli jsem ho nechala, aby mě znovu pohladil po tváři. Usmál se, když se mi podíval do očí. Odvrátil ode mě pohled a povzdechl si, jako by vzpomínal.

"Pamatuju si, když jsem tě poprvé uviděl. Byla jsi tak krásná, když jsi seděla v tom parku na lavičce a koukala do dálky. Potichu sis zpívala Sweet child o' mine a já jsem tam jen tak stál a poslouchal tě. Nechápal jsem, co jsi mi to udělala. Úplně jsi mě očarovala. Od té doby jsem tě sledoval. Chtěl jsem tě mít, potřeboval jsem tě. Byl jsem tebou posedlý a jsem do teď," vydechl a vzal mě za ruku. Políbil mě na hřbet a pak na každý kloubek. 

Nedobrovolně jsem se usmála. Vždycky mě děsilo, že mě sledoval, ale tohle... Z jeho pohledu to vypadá tak nevinně. 

Estakali


PsychoušekWhere stories live. Discover now