Test

8.6K 357 13
                                    


Kapitola dvacátá osmá: Test


"Co tím myslíš?" zeptala jsem se a vzala do ruky kartáček. Ti dva si znovu vyměnily pohledy, zatím co já jsem si čistila zuby. "No," Jason se podrbal na zátylku. Nad jeho chováním jsem se zamračila. Něco je špatně...

 "Co? Vymáčkni se blonďáku!" protočila jsem nad ním oči. 

"Je docela možný, že si těhotná,"

"COŽE?"

Oba se na mě znechuceně podívaly a utřely si obličeje. "Čekal jsem, že budeš překvapená. Ale rozhodně jsem nečekal, že nás poprskáš," prohodil Jack suše a dělal jakoby nic. Vykulila jsem na něj oči. 

"Jak? Co? Kdy?" vyvalila jsem ze sebe, neschopna zpracovat tu informaci.

Jackson si odkašle: "No, víš, když muž miluje ženu, tak-"

"Já vím jak se dělají děti ty pitomče!" vybuchla jsem a oba lehce nadskočily. Začala jsem chodit sem a tam. "Jak jste na to vůbec přišly? To, to přece není možný!" mumlala jsem si pro sebe a tahala se za vlasy.

"Jak dlouho už tu jsi?" zeptal se Jason. Zastavila jsem se a chvilku přemýšlela. "Asi měsíc," odpověděla jsem. "No a tvoje, eh..." jeho tváře zčervenaly "...měsíční návštěva?" Jindy bych si z něj udělala srandu, ale teď jsem začala panikařit. 

"Bože, máte pravdu! Co, co když jsem těhotná? Nemůžu mít dítě! Navíc je to určitě Damienovo. A, a-" Jack mě chytil za ramena. "Dýchej holčičko, okay? Bude to v pohodě. Ani to není jistý! S Jasonem ti koupíme test, dobře?" uklidňoval mě. Pár krát jsem kývla a nechala ho, aby mě dovedl k mé posteli.

Udiveně jsem se podívala na něj a pak na tu postel. "Lehni si, musíš odpočívat. Stres nedělá nikomu dobře. Za chvilku jsme zpátky," řekl a políbil mě na čelo. Jason mi rozcuchal vlasy a oba mě tady nechali samotnou.

Lehla jsem si do postele a doufala, že usnu. Doufala jsem, že je to všechno zlý sen a až se znovu probudím, budu doma. Doma s mamkou a taťkou. Gregem, Bradem, Willem a... Ethanem. Co teď asi dělají? Hledají mě? 

A s myšlenkami na ně jsem usnula.

XXX

"Chloe, vstávej," zamumlal Jack a zatřásl se mnou. Otevřela jsem oči a uviděla Jacka, jak sedí na mé posteli s těhotenským testem v ruce. Posadila jsem se a vzala jsem si od něj ten test. Očima jsem přeletěla krabičku. Mamatest... Vážně vtipný!

Těžce jsem si povzdychla a s krabičkou v ruce jsem šla do koupelny. Když jsem se otočila, abych zavřela dveře, zjistila jsem, že mě kluci následují. "To mě chcete vidět, jak budu čůrat na tuhle věc?" nadzvedla jsem obočí a zamávala jim testem před očima. 

Oba se znechuceně zašklebily a vycouvali ze dveří. Protočila jsem na nimi oči a zavřela dveře. A pro jistotu i zamkla. 

O pár minut později jsem se podívala na ten stupidní test a s hrůzou zjistila, že budu máma. Ozvalo se zaklepání na dveře a já je odemknula. Se slzami v očích jsem se na ně podívala a nebylo potřeba dalších slov. Oba mě naráz objali a já se rozbrečela. 

A slzy štěstí to rozhodně nebyly. 

Estakali

PsychoušekWhere stories live. Discover now