Matka jeho dítěte

8K 347 6
                                    


Kapitola třicátá čtvrtá: Matka jeho dítěte


"Damiene!" vykřikla jsem a vyskočila na nohy. Přispěchala jsem k jeho nehybnému tělu a přeletěla ho pohledem. Moje oči se zastavily na jeho boku, krvácel. Bože, co mám dělat? Zkoušela jsem ho probudit, ale nešlo to. Neprobíral se ani po tom co jsem ho profackovala. Zatlačila jsem rukou na jeho ránu, aby aspoň trochu přestala krvácet. 

"Pomozte mi někdo!" vykřikla jsem zoufale. Přece tu někdo musí být. 

Uslyšela jsem spěšné kroky a ulevilo se mi, když jsem uviděla Jacka s Jasonem. Vypadali vyřízeně, ale byli na živu. Jen co uviděli Damiena, vytřeštili oči. Brunet ke mě přiběhl, zatím co jeho druhá polovička italsky vykřikovala do telefonu. "Jacku, c-co mám dělat? On, on se neprobírá," vzlykla jsem. 

"Uklidni se holčičko, bude to v pořádku, dobře?" řekl Jackson a oddělal mi ruce z jeho rány. Poté vzal ručník, který visel na věšáku na zdi a přitlačil mu jej na ránu. Podívala jsem se na svoje ruce, byli celé od krve. Chtělo se mi zvracet a začala se mi motat hlava. Pevně jsem k sobě semkla víčka. 

"Hej, hej, hej. Chloe, slyšíš mě?" ozval se přede mnou Jasonův hlas. Jen jsem přikývla a chytila se za hlavu. Tak moc se mi chtělo spát...

"Chloe, podívej se na mě," nařídil mi blonďák. Otevřela jsem oči a uviděla před sebou ustaraný obličej Jasona. "Teď nemůžeš omdlít, Damien tě potřebuje, rozumíš?" znovu jsem přikývla. "Jsi zraněná?" zavrtěla jsem hlavou. 

Najednou jsem uslyšela otevření dveří a nějaké hlasy. Srdce mi poskočilo. "K-kdo to je?" vyhrkla jsem. "Neboj se, ti patří k nám. Zavolal jsem doktora," vysvětlil Jason a já si vydechla. Do místnosti se nahrnulo několik mužů a začali Damiena odnášet. Vystřelila jsem na nohy. Musím jít s nimi. 

Nějaký chlápek mě zastavil, "S nimi jít nemůžete," řekl. "Ale já musím, musím být s ním!" naléhala jsem. "A kdo jste, smím-li se ptát?" zeptal se arogantně. Zamračila jsem se. Kdo si sakra myslí, že je?

"Matka jeho dítěte!" vykřikla jsem naštvaně. Všichni v místnosti najednou přestali dělat svoji práci a šokovaně se na mě podívali. "Na co sakra všichni čumíte?! Pomozte mu!" zaječela jsem, ale všichni byli jako zkamenělý. "Přísahám bohu, jestli mu teď hned nepomůžete tak-" a najednou se dali do pohybu. 

Když jsem se chystala je následovat, někdo mě chytil za rameno. Otočila jsem se a uviděla J&J. "Chloe, myslím, že by jsi si měla odpočnout. Prckovi, ten stres nedělá dobře. Teď už mu stejně nepomůžeš pomoct," promluvil brunet a blonďák přikývl. Chvilku jsem těkala očima z jednoho na druhého a pak souhlasila. 

XXX

Někdo se mnou zatřásl. "Chloe," uslyšela jsem Jacksonův hlas. Otevřela jsem oči a uviděla jeho šťastný obličej. 

"Probral se." 

Estakali

PsychoušekWhere stories live. Discover now