5} 'Je mag wel bij mij op schoot babe.'

17 0 0
                                    

Als we de keuken binnen lopen zien we  heel iets anders dan eten.

'We hebben bezoek.' glimlacht ze.

'Ik kwam familie Cullen vandaag tegen, we maakte een praatje en we dachten laten we elkaar wat beter leren kennen.'

Mijn glimlach verdwijnt. Als ik Jackson aan kijk, kijkt hij precies hetzelfde. Jace kijkt me grijnzend aan. Hij ging er waarschijnlijk al vanuit dat ik hier zou zijn. 'Lily, sorry ik denk dat ik maar naar huis ga.' glimlach ik beleefd. 'Och nee joh ik heb je moeder al gebeld je mocht blijven eten.' Ik knik en zet mijn neppe glimlach op. 'Iedereen ga toch zitten.' Bart de vader van Jackson zit al aan tafel met Noah. De familie Cullens gaan ook zitten. Ik ken ze als de beste. Ik kwam er bijna iedere dag. Jackson en Jace komen aan allebei de kanten van mij zitten. Ik zucht. Dit word een lange avond. Iedereen heeft het eten. We eten lasagne. Lekker. Ik neem een hap. 'Hoe gaat het met je, Bella.' hoor ik de moeder van Jace zeggen. 'Het gaat eigenlijk echt goed, Clara.' glimlach ik beleefd. Mijn manieren zijn gelukkig bijgebleven. Ik voel een hand op mijn been en verslik me. Gelukkig hebben ze niks door. De hand van Jace. 'Zo en hoe gaat het me de verkering, Bella.' Hoor ik Jace zijn moeder weer zeggen. Jace kijkt me met samen geknepen ogen grijnzend aan. De familie kijkt me nu nieuwsgierig aan. Ik kijk hem aan met een neppe glimlach. Ik tik Jace zijn hand van mijn been.'Ik heb nu even niemand maar al wel iemand op het oog.' Jace snuift en kijkt weg. De rest glimlacht.

'En jij Jace al een nieuw meisje?' Hoor ik de moeder van Jackson.

Zijn moeder zucht afkeurend. Wetend hoe het zit. 'Nog aan het zoeken he.' Vertelt hij schouderophalend.

Ik eet verder mijn lasagne op net als de andere. De ouders van Jace zijn aan het praten met de ouders van Jackson. Ik zit hopeloos tussen Jackson en Jace in. 'Zo hebben jullie nu wat?' vraagt Jace. Ik zucht geïrriteerd. 'Wat gaat jou dat aan?' Begin ik. 'En nee we hebben niet we zijn gewoon vrienden meer niet.' Eindigt Jackson. Een klein zuchtje ontsnapt uit Jace zijn lippen. Ik haal mijn wenkbrauwen op. Soms begrijp ik Jace echt niet. Eigenlijk heb ik hem nooit echt begrepen.

Als we klaar zijn met eten help ik met afruimen. De ouders gaan naar de woonkamer. Noah is al naar boven gegaan. Als ik klaar ben met helpen loop ik Jackson achter na samen met Jace. Jace loopt achter me en fluit. 'Jace, mond dicht of ik mep hem dicht.' Jackson grinnikt. We komen aan in Jackson zijn kamer. Jackson en Jace vluchten gelijk naar de poef en gaan ze zitten. 'Neee ik zat daar.' Ik sla mij armen over elkaar als een boze kleuter. De jongensachtige sluwe grijns komt op Jace zijn gezicht. 'Je mag wel bij mij op schoot babe.' Ik knijp mijn ogen samen. 'Nou nee dankje.' Hij haalt zijn schouders op met de zelfde lach. Ik ga tussen de twee poefs in zitten.

Black rosesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu