6} 'Je laat een meisje niet wachten.'

5 0 0
                                    

'Je mag wel bij mij op schoot babe.' Ik knijp mijn ogen samen. 'Nou nee dankje.''Hij haalt zijn schouders op met de zelfde lach. Ik ga tussen de twee poefs in zitten.

Na even doet de vloer pijn onder mijn billen. Ik zucht en sta op. Ik wrijf erover heen. Jace volgt met zijn ogen mijn bewegingen mee. Ik geef met mijn hand een tikje op zijn achterhoofd. ik schud mijn hoofd. Hij grijnst.

'Jackson opschuiven!' Roep ik. Jackson en Jace zitten midden in het spel. 'Ah nee waarom nou nu, je wacht maar.' Ik trek mijn wenkbrauw op. 'Je laat een meisje niet wachten.' Lach ik sluw. Ik plof naast hem neer. Hij word aan de kant gebeukt. We vallen allebei om. Ik lach. Jackson vind het ook grappig en lacht mee. Ik lig nu op Jackson.

'Zo lukt het?' Vraagt Jace. Ik rol mijn ogen. 'Ja zie je toch?' Ik sta weer op en neem Jackson zijn hand aan. Hij staat ook op. Nu gaan we voorzichtig samen op de poef zitten.

Als Jace wint zet Jackson het spel op pauze. Ik moet nu tegen Jace. 'Ik ga even drinken halen ben zo terug.' Jackson loopt de kamer uit. Ik zit nu alleen met Jace in de kamer. De spanning stijgt. De eerste keer sinds tijden dat we alleen in een kamer zitten na twee weken. Jace staat op. Mijn hart klopt. Hij gaat weer zitten. 'Zullen we vast beginnen?' ik knik niet in staat om nu iets te zeggen. Hij start de game. 'Weet je dit is weer na lange tijd dat we met ze tweeën in een kamer zitten' zegt hij. Joh. Ik rol mijn ogen. 'Je meent het.' Hij lacht.

'Daar is ze weer je was net zo stil.' grijnst hij. Ik weet even niks meer te zeggen en focus me op de game. Hij staat op en loopt naar me toe. Mijn adem gaat sneller en mijn hart hoor je duidelijk kloppen. Hij komt achter me staan. Zijn hand komt naar mijn hand. Hij legt zijn handen op de mijne. Even wil ik zijn handen eraf gooien maar ik laat het.

'Kijk als je zo richt dan kan je beter schieten.'

Zijn duim beweegt over de mijne. De tintelingen schieten door mijn vingers. Tintelingen razen door mijn buik. Vlinders vliegen overal. Het bloed gaat sneller door mijn adderen. Ik slik. Ik ben duidelijk nog niet over hem heen.

Hij komt naast me zitten op de vloer en zijn hand beweegt nog steeds met de mijne. Ik wil hem weg duwen maar ik kan het niet. Het komt door het fijne gevoel maar als ik mijn gevoel vrij geef dan gaat hij mij weer pijn doen.

Ik kijk naar beneden en haal mijn handen onder de zijne vandaan. 'Dankje.' Fluister ik onhoorbaar. Hij haalt zijn schouders op. Jackson komt de kamer binnen en bekijkt ons nauwkeurig. 'Hebben jullie? Helpt hij je nou? wat doen jullie?' Lacht hij ongemakkelijk. Jace staat snel op. 'Jace liet zien hoe je beter kon schieten.' Zeg ik snel. Hij knikt en komt weer op me aflopen. Hij gaat weer naast me zitten. Ik adem diep uit.

'Nou laat maar zien.' Glimlacht hij.

Black rosesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu