12} 'zocht je dit?'

7 0 0
                                    

'Ik wilde de situatie uitleggen. Ik had dit ook niet gewild voor jou weet je.

'Wat bedoel je?' Zucht ik wrijvend over mijn elleboog. Hij komt achter me staan en rits de rits langzaam bij beetje omhoog.

'Nou, ja gewoon om hier te blijven een paar dagen.' Ik hoor hem gewoon grijnzen. Ik loop van hem weg en ga verder met mijn make up. Ik kijk via de spiegel naar hem. 'Je gaat me niet maar dan ook niet lastig vallen!' Zeg ik met gespleten ogen.

Hij haalt zijn schouders op. 'Ik beloof niets.' Ik zucht en ga met de kwast over mijn wangen om wat meer blush toe te voegen. Ik leg mijn kwast neer en pak mijn oorbellen. Ik doe ze in. Ik voel de ogen van Jace in mijn rug branden.

Ik ga voor de spiegel staan en laat mijn handen over mijn jurk gaan. Er ontbreekt iets. Ik moet iets met mijn haar doen. Ik ga weer zitten achter de spiegel en pak de krultang. Als hij opwarmt bedenk ik me hoe ik mijn haar wil.
In een knot maar dan wat warrig en met gekrulde plukjes. Ik glimlach en begin mijn haar te doen

Nadat mijn haar gedaan is sta ik op en doe mijn hakken aan. Jace is ondertussen op mijn bed gaan liggen en heeft zijn vest uitgedaan. Hij kijkt nog steeds uitgebreid toe.

Ik pak nog snel een zilveren ketting en doe die om. Ik pak mijn telefoon en zie dat het al bijna tijd is. 'Shit!' Roep ik. Hoe kan dat nou? Ik loop snel de kamer door opzoek naar mijn tasje. Waar kan die nou zijn! Ik doe snel alle kastdeuren open en begin tussen mijn kleding en hangende jassen te kijken. Ik kijk onder mijn bed en smijt dingen aan de kant.

'Jace help dan mee zoeken!' Hij laat zijn hoofd hangen en begint te lachen. Ik leg mijn hand op mijn hoofd en zucht. De bel gaat. Mijn ogen worden groot.

'Wat lach je nou!? Ohmy.. ugh!' Ik stress snel om dingen.Ik loop naar het bed en pak de dichtstbijzijnde kussen en gooi die op hem.

De kussen valt van zijn hoofd waarna hij mij gelijk bij mijn heupen pakt en me op bed trekt. Ik smaak een gil. 'Jace!' Hij begint hard te lachen. Hij komt boven me hangen. Hij haalt mijn tasje tevoorschijn en houd hem boven mijn hoofd.

'Zocht je dit?' Zegt hij grijnzend. Mijn mond vormt een O vorm met grote ogen waarna ik mezelf overeind probeer te zetten. Ik probeer het tasje te pakken. Hij staat op en zwaait met het tasje. 'Jace! Ik moet nu weg Ethan zit te wachten' zeg ik frustrerend. Hij haalt zijn schouders met ene grijns op. De deurbel gaat nog een keer. Waarna ik daarna mijn moeder mijn naam hoor roepen

'Kom hem maar halen'

'Jace ik heb hier echt geen tijd voor.' Zeg ik waarna ik op hem spring. Hij had mijn aanval niet aan zien komen. Ik lach als ik zijn verbaasde gezicht zie. We liggen nu samen op de grond. Ik pak mijn tasje en strompel omhoog.

Jace staat op en probeert hem terug te pakken.
'Naaaa Aahh'

Ik loop snel naar de spiegel en strijk mijn jurk goed. Mijn haar zit niet meer zo goed als eerst. Ik probeer snel met wat schuifjes mijn haar te verbeteren.

Ik hang mijn tasje op mijn schouder en loop naar de deur. Ik steek mijn middelvinger op naar Jace voordat ik de deur uitloop.

'Hou ook van jou!' Hoor ik hem nog roepen. Ik glimlach onbewust.

Als ik trap afloop adem ik diep in en uit. Als ik beneden kom zie ik mijn moeder staan naast Ethan.

Black rosesWhere stories live. Discover now