Dank/nawoord

468 51 37
                                    

Het einde van de trilogie Experiment F is dan toch gekomen...
Ik ben gestart in 2014. Drie jaar heb ik gedaan over deze drie verhalen! Natuurlijk wel met veel tussenpauzes (sorry, trouwe lezertjes) En Experiment F II: De Verbinding, heb ik zelfs iets van drie maanden op On Hold gezet.
Maar ik kan wel met trots zeggen dat ik Experiment nu helemaal heb afgeschreven!
Ik weet nog dat ik Experiment F publiceerde. Ik had een voorraadje aan hoofdstukken geschreven (de enige keer dat ik iedere dag wel een update had 😬) en ik plaatste ze gewoon, zonder dat iemand ze nog las!
Elke dag keek ik naar de reads. En als er eentje bij kwam, al was het er 1, dan was ik zo blij! En toen kwamen de eerste votes. Ik weet nog wie dat was, haar naam is Pindaatje  . Ik heb een hoofdstuk aan haar gewijd (dat kon toen nog, volgens mij is daar nu niet echt meer een speciaal iets voor... of wel? )
Maar volgens mij gebruikt die pinda geen Wattpad meer...
Na de eerste votes ging het snel, ik kreeg reacties, ik maakte vrienden, jullie steunden me en daar ben ik jullie super dankbaar voor!
TimeSheeran jij bent en blijft mijn beste Wattpad vriendin. Je kreeg ook een rol in de eerste twee delen van Experiment F. Sorry dat je dood moest gaan, Renske, vergeef me 😅
Rani1999 jij kwam toen je net lid was naar mij toe met vragen over Wattpad. Ik had toen al wat ervaring. Maar wow! Jij ging me zo voorbij! Je bent super populair geworden en daar ben ik super blij om. Je schrijft geweldig! En ik ben je erg dankbaar dat je mijn verhalen hebt gelezen en zoveel lieve reacties achterliet!
Ik ben jullie allemaal dankbaar voor de reacties en de votes! De grapjes die jullie maken, de aanmoedigingen, de: 'schrijf nou dooooorrr's . Ik word echt gelukkig als jullie blij zijn met mijn verhalen!
Nog even een shoutout naar mijn zusje Popsterretje , dankjewel lieverd, voor het lezen van mijn verhalen en de leuke reacties. Je schrijft geweldig en je bent geweldig!

EN VERDER NOG EEN HEEEEELE GROTE SHOUTOUT NAAR IEDEREEN DIE MIJN VERHAAL GELEZEN HEEFT!!

Experiment F I heeft nu 60k reads, 4k votes en 746 commends.
Experiment F II: De Verbinding heeft 27k reads, 2k votes en 595 commends.
En Experiment F III: Tegengif heeft tot nu toe: 13k reads, 1k votes en 620 commends

En ze hebben allemaal op #1 in Sciencefiction gestaan!
En zelf heb ik trouwens bijna duizend volgers... omg ik kan het niet geloven!
Ik ben jullie super dankbaar voor al die getalletjes, maar vooral voor jullie interesse in mij en mijn verhaal. En ik vind het heerlijk om te zien hoe graag jullie het lezen!

Dus bedankt! En waarschijnlijk tot in een nieuw verhaal!

xXSPXx

5/9/17

Experiment F III: Tegengif (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu