Kérlek

2.8K 80 0
                                    

  -Ez nem -mondja Balázs és rám néz ,semmit nem tudtam kiolvasni a tekintetéből így simán kimásztam a medencéből bátyám segítségével ,azt hiszem kapok még tőle .

Ki szálltam a medencéből és elindultam a hotel felé ,mikor egy erős kar kapót el a  könyökömtől ,tudtam ,hogy ki lehet az mégse  akartam megfordulni ,de nem sikerült túl nagyot rántott  rajtam és így szembe kerültem Balázzsal.

-Ez fáj-és könnyek szöktek a szemembe .

-Ne haragudj-kér bocsánatot és megölel ,-miért jöttél el ?-kérdi

-Mert miért ne tehetem volna ,hisz ez a szívatás része volt -mondom a szemeibe  ,ő is nézett és nemlegesen megrázta a fejét.

-Már a medencébe is mondtam ,hogy nem volt a csók a szívatás része Mira

-Akkor ?-kérdem sírva

-Én beléd szeretem Mira ,érted ,beléd szeretem már attól ahogy a bátyád mesélt rólad és mutatott rólad képet.Kérlek Mira legyél a barátnőm-fogja kezei közé az arcom és megcsókol rövid volt a csók ,hisz elhúzódtam tőle    .

-Nem ,lehet Balázs ,nem lehet -mondom sírva 

-Miért ne lehetne Mira ?-kérdi Balázs 

-Mert alig ismerjük egymást ,kérlek fogd fel ,ha tényleg szeretsz akkor harcolsz értem -és mentem be a szállóba

-Harcolni fogok -kiáltja Balázs utánam

Hamar a lifthez mentem be nyomtam a 4 es számot ugyanis azon az emelten van a szobánk Rellával. Be értem   a szobába és az ajtóhoz dőlve csúsztam le rajta és sírtam ,sírtam azért mert ugyan úgy érezek iránta de nem vagyok az a fajta lány aki könnyen adja magát ,értem és a szerelmemért meg kell harcolni.

 Be értem   a szobába és az ajtóhoz dőlve csúsztam le rajta és sírtam ,sírtam azért mert ugyan úgy érezek iránta de nem vagyok az a fajta lány aki könnyen adja magát ,értem és a szerelmemért meg kell harcolni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I have a dream [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now