12 évvel később .Befejező rész.

1.6K 42 2
                                    

12 év telt el azóta mióta Márk az ajtóba megkértea kezem . Következő év nyarán meg is volt az esküvőnk.

Most 45 éves vagyok Már 47

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Most 45 éves vagyok Már 47.
42 evésen életet adtam a harmadik gyerkőcömnek is aki kislány és Emőnek hívják. 3 éves, egy csoda .
Luca 22 éves el se hiszem ,Kristóffal végül együtt vannak 11 óta.  Luca is beiratkozótt a Pázmányra elvégezte a jogot. Egy darabig tanítottam csak mert utána el jöttem szülésire. Kristófból is focista lett . Azt tervezi a két nagy gyerek mármint Luca és Kristóf, hogy itt hagyak Magyarországot és elköltöznek New Yorkba, Kristóf megpróbálja leszerződtetni magát a New York City Fc -nél, Luca pedig támogatja benne . Túl messze van nem ? Féltem egy kicsit őket.
Bence előtt áll az érettségi nagyon fel tőle időközben mégis megszerette az iskolát.
A testvéremék azon a napon mikor át mentünk hozzájuk bejelentették hogy elköltöznek Kaliforniába mert Balázs ajánlót egy állást az ő csapatánál és ezt jelentették be hogy elfogadja és az egészén kiköltöznek. Azóta is kint vannak és boldogok . Márk pedig elfoglalta Dániel helyet a válogatottnál.
Rella és Ádáméknak is lett egy harmadik babájuk . Izgulnak,hogy Bence elhódítsa e Fannit,a mostani helyzet szerint igen ,mindig együtt tanulnak, Bence pedig megbeszélte Márkkal , hogyan is hódítsa el Fannit .Örülök hogy Márk ilyen jól kijött a gyerekekkel , ugy szerette mindig mintha a  sajátjai lennének.
Mi van Balázzsal? Éli az életet , Szofival azóta is együtt vannak van két gyerekük.  Az eltelet 12 év alatt  2 szer vitte el magával a gyerekeket .
Itt vagyunk az egészen kint a reptéren és búcsúzunk el a gyerekeinktől. Új élet vár rájuk,fiatalok és szeretik egymást mi kell még?
Sírunk az egészén.  Én azért ,hogy az első szülött gyerekem kezét el kell hogy engedjem,anya is sír. Bence pedig meg most is öleli Lucát láttom a szemén hogy mindjárt el kezd sírni , nagyon jó testvérek azt hittem hogy a négy év korkülönbség az nagy lesz köztük de nem az első pillanatol imádták egymást.  Emő pedig nem érti,hogy mi történik.
El jött az utolsó 5 perc .Luca először hozzám jön
- Anya mindnet köszönök,köszönöm hogy élek és hogy mindig a legjobbat akartad nekem . Szeretlek - sírja el magát
- Nem örökre köszönünk el kicsim , én is köszönöm hogy ilyen csodás lányom van mint te .Én is szeretlek - ölelem meg. Anyához megy oda
- Köszönöm nagyi,hogy végül vissza tertel anya és a bátya életébe.  Örülök hogy ilyen jó nagyim van mint te .Szeretlek -öleli meg
- Én is szeretlek - ennyit tudott mondani anya alig tudott megszólalni annyira sírt.
Emőkhöz lép fel emeli és  csak ennyit mond neki
-  Kicsivel könnyeb eset vagy hugi mert meg nem érted mi folyik körülötted. Örülök hogy vagy nekünk kis pötty .Szeretlek . Megölelte és vissza adta nekem .
- Öcskös , légy jó oké ? És legyen meg az érettségid hogy tudd elérni az almáidat. És tudd elválaszthat egy bazni nagy óceán de rám mindig számítasz jó ?- néz rá sírva. Szeretlek te öcsi
Ennyi kellet Bencének már sírt is
- Ugy lesz nővérem. Én is szeretlek .
Istenem. Fel emelte a fejet és megölelte a nővérét közben meg rám nézet és csak intette hogy menjek oda hozzájuk .Emőt  oda adtam Márknak és én oda mentem a két nagy gyerekemhez és megöleltem őket
- Szeretlek én kicsikéim
- Mi is anya
Vissza vettem Emőkét ugyanis Mák volt meg csak akitől el kell  még Lucus köszönjön.
- Apa - sírt nem tudta folytatni
Apán szólította Márkot eddig csak kétszer hallotam de meg akkor kicsi volt jó 13 14 körül belül
- Újból neki fogok .Szóval apám helyet apám voltál és ezt köszönöm. Köszönöm hogy vigyáztál ránk és hogy úgy szerettél minket mintha saját gyerekeid voltunk.
- Én köszönöm Luca hogy ilyen lányom van akire büszke vagyok és teljesen szívemből szeretek - megölelik egymást .
Luca elköszön  Ádáméktól is .Kristóf is aztán kézen fogják egymást a másik kezükbe a bőrönd és elindulnak.
Hatra intenek nekünk, Márk fog is az alkalmon és annyit kiált Kristófnak
-Vigyazz a lányomra mert ha nem velem gyűlik meg a bajod.
- Ugy lesz - kiált vissza Kristóf
Egyet útojara intenek és már el is tűnek a látókörünkből .
Boldog vagyok el se tudom mondani mennyire .

I have a dream [BEFEJEZETT]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz