2 ÉVAD

1.2K 40 0
                                    

6 év telt el mióta Bence megszületett . 6 év alatt se lettem menyemasszonyból feleség .Luca pedig 10 éves lett  most fejezte be  a 4 -dik osztályt  aztán ötödiktől meg folytassa Pesten és Kristóf osztálytársa lesz amit nagyon várnak már,Kata egy évvel kisebb náluk úgyhogy ő még csak negyedikes , Bence pedig kezdi az első osztályt Pesten és egy osztályba fog járni Fannival és Lindával . Luca pedig már most 10 évesen divatosan öltözik hozzá teszem ,hogy mindig én kell elő szedjem a ruháit amibe menjen iskolába és akár hányszor mondom el neki ,hogy már nagy lány és vegye elő magának mindig ezt a választ kapom : ,,Anya ne csináld már ,hisz te olyan divatos vagy és tudod miért ?-ilyenkor mindig megrázom a fejem még akkor is hogy tudom a választ ,,azért mert te  nagy divatos szerető vagy ",hiába javítom ki ezerszer hogy nagy divat szerető esetleg mindig ezt mondja .

Itt vagyok 33 évesen két gyerekkel egyik szebb mint a másik .33 éves vagyok menyasszony még mindig és van egy 40 éves nagyon elfoglalt vőlegényem  igen vissza tért a munkához és megint nincsen itthon ,de na.Reménykedem ,hogy ha vissza költözünk Pestre nyugi lesz minden . A gyerekeket próbájuk védeni a médiától ,hogy nyugodt gyerekkoruk legyen így ha teszünk ki képet is a családról vagy akár a gyerekekről próbáljuk takarni az arcukat ez most sem volt másképp. 

Magyarország jövünk #végremegintotthonlehetek#mylife#myfamily#myfiance#mydaughter#myson#forevertogether#hungary#hungarylife#☺💕😍👨‍👩‍👧‍👦@balazsdzsudzsak7 Kedvelte: balazsdzsudzsak7,rellaszalai,lauragyulai,danigyulai,adaam_s_  és további 32500 ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Magyarország jövünk #végremegintotthonlehetek#mylife#myfamily#myfiance#mydaughter#myson#forevertogether#hungary#hungarylife#☺💕😍👨‍👩‍👧‍👦@balazsdzsudzsak7
Kedvelte: balazsdzsudzsak7,rellaszalai,lauragyulai,danigyulai,adaam_s_  és további 32500 kedvelés

Igen igy indultunk neki a másnapnak ,hogy az egészen megyünk Pest

I have a dream [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now