Vissza repültünk

1.5K 54 0
                                    

Lejárt Dani és Laura eljegyzési bulija nagyon jól telt majd csak jövő nyáron lesz meg tartva.

Mi meg Lucussal vissza repültünk Floridába .Már alig várja ,hogy találkozhasson Balázzsal  ,titkon én is akár mennyire is össze vesztünk akkor mikor bulizni készültünk  és nem beszéltünk nagyon csak Luca miatt ,hogy vettem fel a telefont adtam oda. Csak remélni tudom ,hogy ki jön elénkbe .

Másnap délelőtt érkeztünk meg Floridába és ott várt minket egyik kezébe rozsa a másikban pedig egy maci a kislányunknak .

Letette a földre mikor meg látta mire készülünk Lucával le tettük egy helyre a csomagjainkat és futunk Balázshoz.Istenem de jó érzés újra itthon lenni mert itt van az otthonom ahol a szerelmem van . Balázs az ölébe vette Lucát meg ölelgette puszilgatta aztán át adta neki az ajándékot ,jöttem én igaz alig pár lépésre voltam tőle de úgyis az ölébe kerültem megpörgetett megölelt és szenvedélyes csókot váltottunk és egy szere kértünk bocsánatot egymástól.

-Bocsánatot szeretnék kérni újra szerelmem nagyon szexi voltál amúgy abba a ruhába ,nagyon nagyon szeretlek és van kettő meglepetésem  de otthon mondom el. Egész végig az ölébe voltam ilyen a szerelem.Le tett és át adta a doboz rozsát és újra megcsókolt.

Ölembe vettem Lucát a maciját és az én rózsám ,Balázs pedig hozta a csomagokat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ölembe vettem Lucát a maciját és az én rózsám ,Balázs pedig hozta a csomagokat .

Míg Balázs a csomagtartóba pakolta be a csomagjainkat addig én hátra beültettem Lucát bekötöttem és én is előre ültem. Csináltam a rózsámról képet és ki tettem instara bejelöltem Balázst rá evvel a szöveggel : Újra együtt,szeretlek .

Egész úton fogtuk egymás kezét ,milyen rég nem volt már ilyenbe részem ,mindig rohantunk bar merre is mentünk közösen . Képet is csináltam nézzétek :

 Haza értünk és a segítőink segítettek ki pakolni ,utalom őket szolgáknak  hívni olyan megalázó

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Haza értünk és a segítőink segítettek ki pakolni ,utalom őket szolgáknak  hívni olyan megalázó.

-Én két nagy szerelmeim van két vagy három meglepetésem az egyik az ,hogy csak a meccsekre kell be menjek , az edzéseket nem én fogom tartani  a másik ,hogy el megyünk Thaiföldre nyaralni hárman de előtte apa és anya mennek el kettesben a  Bahamákra-néz rá kislányunkra.

El se tudtam képzelni ezt ,hogy mi két nyaralásra tudtunk volna menni fél évvel ezelőtt.

I have a dream [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now