2/3

1.2K 39 0
                                    

-Hali -huppantam be a kocsiba és adtam két gyors puszit

-Hello

-El mondod végre ,hogy mi a baj ?

-Meg tudod mikor megérkezünk .

-Oké 

Csend volt  a kocsiba ,de nem az a kellemes csend ami máskor volt  hanem kínos csend telepedett a kocsiba ami ránk nézve elég fura mert mikor együtt utazunk mindig zenét hallgatunk és énekeljük közbe vagy csak simán beszélgetünk ,most meg semmi. Valami nagy baj kell legyen csak nem tudom ,hogy mi.

Még mindig kocsikáztunk  fel sem tűnt ,hogy merre megyünk egészen addig amíg meg nem láttam a Gödöllő feliratú táblát. Két dolog ugrott be vagy a temetőbe megyünk apához vagy anyával találkozunk de az lehetetlen mert semmit nem tudunk róla. Gödöllőn laktunk egészen 14 éves koromig aztán felköltöztünk Pestre mert a bátyám itt szeretett volna járni anya meg itt kapott új állást ,aztán rá egy évre apa meg halt balesetben ugyanis neki a munkája Szegeden volt és ingáznia kellet a családja és a munkája között . Anya nagyon nehezen viselte apa halálát többször el akart hagyni minket de okos volt és megvárta míg betöltöm a 18 aztán várt még egy évet és lelépet. A mai napig nem tudom megbocsájtani neki ezt ,hogy elment és nem volt mellettem a legszebb és legrosszabb napjaimba,ha most bukkanna fel az életembe  14 év után örülnek is meg nem is . 

Dani leparkolt a régi házunk előtt . Hamarabb ki szállt nem tudom mire vélni ezt minek jöttünk el Gödöllőre!

-Mi van bátyus , nosztalgikus hangulatba vagy ?   -kérdem tőle nevetve 

-Haha nagyon vicces vagy húgi! Kíváncsi vagyok ,hogy ha be megyünk akkor is ilyen vicces kedved leszel e !  

-Miért mi van bent ? 

-Gyere gyere!

-Oké!

Mentünk befelé ,a kapu is nyitva a ház is nyitva .Elég furi aztán innentől lett furább mikor a bátyám el kiáltja magát

-Meg jöttünk !

És ki jön a konyhából Gyulai Ágota pontosabban az anyám ! Köpni nyelni nem tudtam hogy mit keres itt ! Hirtelen annyi minden cikázott a fejembe :miért jött vissza 14 év után ?miért pont most? miért pont akkor mikor Balázzsal vége lett a kapcsolatunknak ? és Dani mióta tudja hogy itt lakik ?   

Ledermedve álltam élőtűk Dani megpuszilja az anyámat  és itt volt az a pont ,hogy nem tudtam mit tegyek.Anya jött szembe velem és megölelt ,vissza öleltem hisz 14 éve nem láttam nem tudtam mi van vele és abban a helyben bőgtem de annyira keservesen ,hogy éreztem ,hogy mindjárt elájulok . Jó meg próbáltam vissza fogni a sírásom ,sikerült.

-Anya ,te hogy kerülsz ide ? 

-Vissza jöttem -mondja 

-Vissza miért hol voltál ?

-Londonban voltam  13 éven keresztül 

-De hát 14 éve nem tudunk rólad semmit!

-Nem csak te nem tudsz kicsit ,Dani már egy éve meg látott itt Gödöllőn

-Ez komoly ? -nézek Dani felé 

-Igen ,kérlek nem haragudj ! -jön oda hozzám és megölel

-Az a baj bátyus ,hogy rád sose tudnék haragudni ! 

-Tudom én! -vigyorog rám

-De miért jöttél vissza ? -nézek anyára

-Hiányoztattok ! 

-Ha hiányoztunk miért nem adtál élet jelet magadról 13 éven keresztül ?      

-Erre nem tudok pontosan mit mondani ,kint volt egy új életem egy kapcsolatom  és két mostoha gyermekem akik veletek egyidősek . Aztán ennek az álom világnak vége szakadt.13 éven keresztül hiányoztattok , rólad tudtam mi van veled hála az internetnek ,láttam a  az unokáimat amiket az újságírók szedtek le  Lucát és Bencét , Daniról is láttam infókat az internetről de nem olyan sűrűn mint rólad -néz felém .Rólatok   tele volt az internet mindent lehetett tudni azt is mikor egyedül maradtál Lucával el nem tudom mondani mennyire haza akartam jönni hogy veled legyek ,aztán meg mikor megkérte a kezedet annak annyira örültem . Dani kicsi fiam a te gyerekeidet is meg szeretném ismerni .Kérlek kezdjük újra már amennyire tudjuk-néz ránk sírva 

-Gyere ide anya -hívom magamhoz egy ölelésre.-Én megbocsájtok  már rég meg bocsájtottam az évek alatt.

-És én is -jön oda Dani és ölelésbe vonjuk édesanyánkat .

Le törli a könnyeit és felém néz aztán olyat kérdezett ,hogy a szívem összeszorult:

-Kicsim mikor lesz az esküvőtök ? szeretnék örömanya lenni-néz rám

-Anya ,nem lesz esküvőnk -nézek rá.  Mikor indultunk volna vissza Pestre a reptéren el mondta Balázs ,hogy hibák vagyunk nekik ,tegnap meg hogy az élete egyik legszebb időszaka volt hogy megismert és meg köszönte a két csodáját Lucát és Bencét! Most pedig mindjárt három hét után láthatom ugyanis haza jön a gyerekek iskola kezdésére ,Luca 5- dikes lesz Bence pedig 1 -sös

-Annyira sajnálom ,kicsim 

-Nem kell sajnálni anya ,itt vagyok 33 évesen két gyerekkel és boldog vagyok ,csak egy valami hiányzik hogy teljes legyen egy szerető férj vagy férfi .De most teljes az életem ,hogy újra itt vagy velem /velünk  .

-Jaj kicsikéim annyira szeretlek titeket 

-Mi is anya örülünk ,hogy itt vagy !

-Anyucika ? -régebb mindig így szólítottam 

-Tessék ?

-Szeretném ha fel költöznél Pestre és velünk laknál -mondom neki 

-Ebbe benne vagyok ,hogy fel költözzek már egy éve szeretnék,de azt már nem ,hogy veletek !Keresek ügyesen egy lakást és majd ott lakok!

-Lakást sem kell keress anya -nézek rá

-Miért    ?

-Mert ott az én régi lakásom , igaz kicsit rumli van ott mert Balázs házából a fölösleges cuccokat át vittük oda de rendet teszünk és neked az jó !  Mit szólsz ? 

-Benne vagyok ! Mikor költözhetek ? 

-Akár most is anya -mondja Dani 

-De hát ,hogy nincs elég hely a kocsiba 

-De van a nagyobbik kocsival jöttem ,ismerem annyira az én húgomat hogy hamar megbocsájt és hogy nem fogja ki engedni a kezéből hogy ne költőz fel !

-Istenem ,hogy én mennyire szeretlek titeket!

Itt van az új rész ,nem akartam ilyen hamar meg hozni de már rég meg volt írva ez a rész és alig vártam ,hogy ki tehessem ! Jó olvasást! 

   

I have a dream [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now