2/12

1.1K 34 0
                                    

Oda szaladtam hozzá megemelt és megpörgettet végig egymás szemébe néztünk .Ahogy tett le puszit akart adni de nem jött össze mert elfordultam .És .........................  

Csók lett a pusziból ,óvatosan csókolt mint aki fél ,hogy utolsó lenne,elmélyítette csókunkat de végül el is szakadtunk egymástól inkább eltolt magától. Csak néztem és ő is nézet aztán megszólalt.

-Túl gyors ! 

-Hm ?

-Mira még csak most kezdtünk el újra találkozni ,ne gyorsítsunk van időnk-mosolyog rám 

-Jó.-indultam el lassan arra amerről jöttünk. Hátra néztem de még mindig ott állt ahol hagytam . Mentem tovább és azon gondolkoztam hogy ez tényleg gyors , de éljünk a pillanatnak .Azt szeretném ha újra együtt lennénk ,  vagy még korai ,igen korai.

-Várj Mira -kiált ,így meg   állok .

-Mehetünk ? -kérdem  de közbe már elindultam ,de vissza rántott a csuklómtól.

-Mondani szeretnék valamit -még mindig fogja a kezem.

-Mond csak -mosolygok rá 

-Minden vágyam lenne ha újra együtt lennénk ,sőt a világ legboldogabb férfija is ,de még most kezdtünk el randizni . Enged meg ,hogy újra elraboljam a szíved jó ?  Még akkor is ha titokban még mindig meg van az a kis rész a szerelmünkből .Elrabolhatom Mira újra a szíved ? 

-Ha annyira szeretnéd -vigyorgok rá ,közelebb megyek hozzá és a fülébe súgok : Tudod Kovács Márk utálom hogy igazad van ,de azt is tudnod kell hogy életem első szerelme voltál még szép hogy megtartottam  egy ici pici részt ,de úgy viselkedünk mintha újra 16 éves lennék te pedig 18 pedig nem ,33 és 35 szóval viselkedjünk úgy .  De jó lenne menni mert két gyerekem van akit holnap suliba kell vigyek . 

-Igazad van Mira ,menünk kell késő van .

-Hát az

Elindultunk a kocsihoz ,megint kiszerette volna nyitni az ajtót de elébe ugrottam (nem szó szerint)  

-Ki tudom én is nyitni-vigyorgok rá .

-Oké -és ment át az ő felébe 

Néztük egymást a kocsi tetőn keresztül 

-Köszönöm-és beszálltam a kocsiba  

-Máskor is -és most az arcomat puszilta meg .

Elég hamar haza értünk ,Márk felhajtott a garázs feljáróra  

Márk hamar kiszállt a kocsiból és kinyitotta nekem is az ajtót .

-Tudtam -nézek rá miután kiszálltam a kocsiból

-Bocsi a következő randin hagyom nyitogassad az ajtót 

-Lesz következő randi ? -kérdem mosolyogva 

-Lesz biza

-Oké .Jó éjszakát kicsi Mira -jön közelebb és megölel 

-Jó éjszakát Márk -nézek hátra mert már indultam befelé .Intett egyet és beszállt a kocsijába lehajtott a feljáróról és már itt sem volt.

Be mentem a házba csend volt mindenki aludt már gondolom . Csendbe levettem a csizmámat le a kabátot és indultam is fel szét nézni.

Luca szobájába égett az éjjeli lámpa ,mielőtt lekapcsoltam volna adtam a homlokára egy puszit .Csendbe kijöttem és át mentem a vele szembeni  szobába mert ott van Bencus szobája.

I have a dream [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now