3 év ,luxus

1.6K 48 0
                                    

Egyszerűen evvel a szóval tudom megfogalmazni az életemet .Milota Balázsa együtt vagyunk ez vesz körbe. Tudom ,hogy arra vártatok ,hogy az esküvőt mesélem de nem nekünk lesz esküvőnk  hanem a bátyáméknak . Igen  már 3 év telet el azóta  és meg nem házasodtak össze . Nekem még meg sem kérte a kezem Balázs úgyhogy egészen jól állunk . Elköltöztünk Budapestről pontosabban Floridába mert Balázs itt van mint edző.Nagyon szeretek itt élni Luca pedig már folyékonyan beszél angolul és magyarul is persze mert a bölcsődébe és az oviba tanult meg angolul. Hiányzik Magyarország ,hiányoznak Daniék  és az unokahúgom Kata ,Relláék és Kristóf keresztfiam is  ő most két éves ugyan úgy mint Kata.

Ebben a házban lakunk ,hála a jó Istenek ,hogy nem emeletes ház így is jó  nagy  de nem én kell takarítsam ugyan is Balázs takarítónőt is vett fel meg szakácsot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ebben a házban lakunk ,hála a jó Istenek ,hogy nem emeletes ház így is jó  nagy  de nem én kell takarítsam ugyan is Balázs takarítónőt is vett fel meg szakácsot . Teljesen úgy élünk mint egy királyi család . Mondjuk ez inkább kárpótlás nekünk  Lucával együtt mert alig van itthon Balázs egyfolytában meccseken van és utaznak a világ körül.

Teljes luxus az életem  ,mindenből a legjobb .Luca is amit kiejt a száján megkapja ez mind szép és jó de hiányzik belőle egy személy a szerelmem és egy édesapa .

Haza utaztunk Budapestre ugyan is Daninak és Laurának az eljegyzési bulijuk. Balázs utolsó percben szolt ,hogy ő  nem tud jönni mikor ezt már 3 hónappal ezelőtt tudtuk  ,hogy menni kell rá és nem jön ezen össze vesztünk és úgy jöttünk el Lucával Pestre . Ja saját repülő gépünk nincsen nyugi :))) ( ezt muszáj volt leírjam) 

 Meg hoztam az új részt ,lehet ma még lesz egy kiderül :D .Puszi ne

I have a dream [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now