Vendégségbe 2 rész

1.2K 43 1
                                    

Megérkeztünk Ádámékhoz és nem várt vendégekkel találkoztunk.

El se fogjátok hinni kik voltak ott Kovács Márk és barátnője aki nem más mint Szofi ,róla csak annyit kell tudni ,hogy ős ellenségek vagyunk ugyanis mindig versenyeztünk Márknál ,hogy ki jön be neki ,legtöbbször Szofi nyert de mégis velem volt több mint 2 évet.Röviden ennyi ,Rella nem szólt ,hogy itt lesznek ,remélem nyugodt lesz az este ,nem akarok veszekedést és leginkább azt nem hogy a babával valami baj történjen,azt szokták mondani hogy a túl sok stressz veszekedés árt a babának.

-Sziasztok! Boldog karácsonyi ünnepeket -jön Ádám és sorba mindegyikünket megpuszil

-Nektek is -ölelem meg 

-Hello Mira -jön ki Rella a konyhából és megölel 

-Szia-ölelem meg én is 

-Kereszt anyu ,hol van Kristóf ?

-A nappaliban a nagybátyjával játszanak 

-Oké

Hu még nem vett észre ő sem és a hárpia se ,aha kellet nekem elszólni magam 

-Csak nem a pasi lopómat látom-jön oda Szofi

-De képzeld el ,és nem loptam el most már nyugodtan rá jöhetnél 10 év után ,hogy Márk engem választott és nem téged .

Közbe próbálom el kapni Balázs tekintetét aki  épp szembe áll velem és Márkkal beszélget .Nem hiszem el hogy a vőlegényem és a volt pasim ilyen jobba vannak,végre észre vett és vette is a lapot

-Hello Dzsudzsák Balázs-mutatkozik be   

-Lakatos Szofi ,de ha nem mutatkoztál volna be akkor is tudtam ,hogy ki vagy ugyanis nagy rajongod vagyok a mai napig és titkon megsúgom ,hogy  odáig voltam érted még most is odáig lenne a ha nem lennék feleség .Na itt volt az a pont mikor a gyümölcsös puncsomat kiköptem Szofira .(alkoholmentes csak mondom) 

-Bocsánat -véletlen volt 

-Nem hiszem el ,hogy nem vagytok képesek még 10 után se normálisan viselkedni egymás társasságába .Amúgy szia Mira -jön Márk

-Megint ő kezdte -szokásos mindig ezt csinálta Szofi már megszokott tőle másra fogja 

-Hát bocsi de nem én kezdtem el flörtölni a FÉRJEDDEL -mondom kicsit hangosabban 

-Ez nem igaz drágám -öleli meg Szofi Márkot .-Ez a hülye liba megint kezdi a féltékenységi rohamát hogy engem választottál .

-Én rád vagy rátok féltékeny ugyan kérlek ,nekem boldog az életem van egy négy éves kislányom menyasszony vagyok és érkezik a második gyerekünk . Ja és te mindig csak pótlék voltál Márk számára ,velem volt együtt több mint két évet ,te csak akkor voltál jó ha valamin összevesztünk és egy két napig nem beszéltünk Márkkal ,nálad keresett vigaszt és te ezt szereted mindig is a szemem alá dörgölni .És meg ne próbáld letagadni Kovács Márk -fordulok Márk felé .Tudtommal most is csak 5 hónapja vagytok együtt és Márk meg fél az egyedül létől és inkább megkérte a kezed amire te egyből igent mondtál.Ennyi !Befejeztem a gyerekem előtt nem fogok veszekedni főleg egy hülye régi történetért ami egyben szép is volt és nem is.

-Na jó ebből elég legyen ,Szofi te kezdted az egészet és fejezeték be -áll a védelmembe Balázs és Ádi is .

-Mira ebbe nincs igazad -mondja Szofi

-Mondtam vége ,elég

-Üljünk le enni gyertek -szól Rella

-Oké mondták a fiuk 

-Köszönöm -mondtam flegmán Rellának

-A testvérem miért ne hívhattam volna meg ?-kérdi

-Nem ez a baj Rella ,Márkkal megbeszéltük a dolgokat ,hanem hogy nem szóltál hogy itt lesznek .Ennyi .Nem akarok veszekedni jó kérlek -nézek rá Rellára

-Jó ,bocsánat ,gyere ide-megöleltük egymást.-Nincs harag ?

-Nincs harag 

-Gyerekek ,gyertek le -kiabál fel Ádám 

-Jövünk -kiabálják

Meg is érkeztek kézen fogva jöttek le a lépcsőn .Végeztünk a vacsorával átadtuk az ajándékokat .Ádám ugrott ki a bőréből olyan boldog volt a meccs jegy miatt. Rellávval egy húron pendültünk mind a ketten képet adtunk egymásnak csak ő épp mikor terhesek voltunk ,bár kost is azok vagyunk :D .Kristóf pedig rajzot készített.

Kristóf pedig rajzot készített

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ez az a kép.

Elköszöntünk és meg beszéltük ,hogy 30 - dikán indulunk el szilveszterezni.

Haza értünk Luca már a kocsiba bealudt pedig csak fél óra az út,Balázs ki vette be vittük a szobájába és nagy nehezen átöltöztettem pizsamába .Miután végeztem hamar elmentem tusolni és felvettem a karácsonyos pizsamámat és ki mentem Balázshoz a nappaliba.

Készített Balázs egy nagy forró csokit és szórt rá habcsókot ,és le ültünk a kandalló elé .És a mai napról csak ennyit mondott.

-Tudom ,hogy rosszul esett látni őket együtt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Tudom ,hogy rosszul esett látni őket együtt.De én ennek csak örülök mert ha nem szakítottatok volna anno akkor nem találkoztunk volna és ,jó lehet hogy találkoztunk volna így  is úgy is a selejtező  miatt ,de nem lehetnél most a mennyaszónyom és nem lenne egy gyönyörű kislányunk és nem is érkezne a második babánk.Szeretlek!-és megcsókolt

-Én is nagyon szeretlek! 

Ez az új rész ,lassan érkezik az utolsó rész ebből az évadból.Remélem tetszik nektek.





I have a dream [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now