$$$6$$$

9.1K 241 23
                                    

Mielőtt válaszoltam volna valaki kopogot.... Jack ált az ajtóba, elkezdett énekelni úgyanis kurva jó hangja van. A refrént elmondom ⬇⬇⬇

Szeretlek mikor mosolyog a nap vagy sír az ég
Szeretlek mikor tombolsz kérlek bocsáss meg nékem

Én elsírtam magam. Mikor befejezte. Megcsókoltam.

-Megbocsátasz?-nem mondtam semmit csak hevesen bólogattam.-Akkor jó. Nagyon szeretlek.

-Én is-csókoltam meg

-Vissza jössz?-kérdeszte reménykedve

-Igen.

Majd bementünk össze pakolni majd a lányoktól elköszöntünk majd vissza mentünk az összes fiú megölelt.

-Rebeca-szólt valaki szinte sugva majd mikor rájött kiaz oda néztem de Jack abban a pillanatban elájult egyből oda siettem. A fejét az ölembe vettem és próbáltam ébreszteni addig a fiúk szóltak a tanároknak ők jöttek mikor a tanárok megjöttek Jack a nevemet mondta ekkor a tanárok szóltak hogy fektessük az ágyba,a fiúk egyből felvitték én megmentem velük és Jack mintha megérezte volna hogy ott vagyok és egyből a kezemet kereste mikor megfogtam kinyitotta a szemét, és rám nézett . Mondták Jacknek a tanárok hogy mindjárt jönnek vissza és addig ne aludjon vissza. Mert mentőt kell hívni. Valami az eszembe jutott.

-Mikor ettél utoljára?-kérdeztem számon kérően mert mikor én ettem ő aludt majd utána sem evett.

-Tegnap. -mondta gyengén mivel volt nálam volt még szenvics. Így oda vittem majd kibontottam a csomaggolásból majd Jacknek segítettem felülni és a kezébe nyomtam.

-Azt ott megeszed világos?

Ő csak bólintott. Majd elkezdte enni de az egyik kezével az egyémett szórósan szorította. Majd mikor megedte a fiúk az isten tudja honnan szereztek Pizzát. Majd Jacknek az ölébe rakták.

-Nem kérek-szólt a fiúk rám néztek.

-Akkor egy kicsit egyél-mondtam neki.

-Nem kérek-mondta szomorúan. Valami baj van.

-Fiúk kimennétek, és lécci szóljatok a tanároknak hogy ne jöjjenek be. -a fiúk bólintottak majd kimentek. -Mi a baj?-kérdesztem Jacket, a fejemet a melkasára hajtottam.

-Mikor elmentél szünetre akkor a szüleim felhivtak hogy elfognak válni-mondta mikőzben megölelt. Én meg át ültem az ölébe.

-Jajj szívem ezért nem eszel?-ő csak szomorúan bólogatott -ajj te-majd újra megöleltem-Be hívjam a Ericet beszélgetni?- ő csak hevesen rázta a fejét.

-Nem, inkább üljünk még itt egy kicsit-majd megint megölelt.
Beszélgettünk majd szóltam a fiúknak hogy hogy jöjjönnek be, pizzát enni Jack is evett a pizzából az ofő még benézett, majd megint benézett és szólt hogy vacsora mivel már nyolc körül lehet. Bementünk enni. Jack nem akkart enni így etettem. Néha meg is csókoltam. Majd mikor meg vacsoráztunk vissza mentünk, a házikóba. Az egész osztály odajött hozzánk. Így a fiúk kitalálták hogy felesz vagy merszünk. Én oda ültem Jack mellé. Jack pürgetett és pekemre pont engem a sors fintora.

-Nah, bébi felelsz vagy mersz?-kérdeszte nagy vigyoral

-Merek-itt még jobban vigyorogot. De nem féltem mert szándékosan sosem okozna fájdalmat.

- Meg kell csóknod aszt a fiút a osztályba akit a legjobban szeretsz.- oda hajoltam hozzá és megcsókoltam- jó választás volt.

Nem tudom meddig játszunk de már alkohol is elő került, én nem ittam sokat visszont Jack annál inkább. De már a szobába van és alszik. Mikor felmentem nem volt a szobába helyette a fürdőszobába volt és hányt én oda mentem le térdepeltem hozzá és simogattam a hátát, látszott rajta hogy nincs jól. Mikor felakkart állni majdnem vissza eset. Mikor nagy nehezen sikerült be feküdnie az ágyba megszólalt:

-Ide jössz, de elsőnek kérek egy acpirint- szerencsére volt nálam még inni való is volt nálam. Mikor lenyelte befeküdtem hozzá rá néztem a telomra hogy hány óra van: 22:41.
Jack a combomon feküdt, de nem aludt, pedig hulla fáradt volt látszott rajta.

-Aludj- súgtam majd homlokom puszilgatam és megsimogattam a karját.

-Nem tudok-elkeztem simogatni a haját így elaludt majd én is elaludtam.


Remélem tetszik eddig a story.

My Bad boyWhere stories live. Discover now