$$$19$$$

6K 167 30
                                    

Akkor elkezdet öklendezni, így gyorsan, kiment a mosdóba. Én meg, utána, mikor bementem csak azt láttam, hogy a vécé felett görnyed, gyorsan oda siettem hozzá és elkezdetem simogatni a hátát.  Mikor, már nagyából, mindent ki adott magából, szerintem már a belét is, akkor felállt és oda ment, a csaphoz , fogat mosni. Majd ide jött hozzám (ez értelmes ?), és megölelt, a fejét a nyakamba rakta. Majd elkezdett zokogni. 

-Hé,-túrtam bele a hajába, amit tudom imád, kivéve ha össze borzolom- mi a baj?

Nem, válaszolt csak tovább ölelt és zokogott. 

-Nah, gyere bemegyünk a szobába. Jó ?- kérdeztem, ő csak bólintott de nem engedett el - Szívem az hogy elinduljuk elkel engedned- de ő csak jobban szorítót- akkor, csak enged hogy megforduljak, oké?- kérdeztem mi közbe a hátát simogattam, remélve hogy megnyugszik, de nem sikerült. 

-Jó- mondta rekedt hangon, mi közbe, még mindig ölelt, de egy kicsit később enyhített  a szorításán. Én, meg megfordultam. Majd a hátam a hasának nyomtam. Ő a fejét a fejemre tette mivel még mindig magasabb nálam.  Így lassan elindultunk. Mikor felértünk a szobámba, akkor Jack megfordított, és így ölelt tovább. Köb öt perc telt el, akkor már az ágyon ültünk, vagyis ő, én meg az ölébe ültem. Mikor már lassan kezded megnyugodni, megkérdeztem, miért sírt. Csak annyit mondod hogy idézem ,,Mindent elveszít de engem nem akar". Na, itt fordult a kocka, mert itt én kezdem el zokogni, annyira meghatottam, a szavaitól. Néha olyan szépeket tudod mondani. Van mikor nem is tud róla. Mikor már kezdtem megnyugodni, és ő is. Ezért, mivel neki el ég lesz holnap felkelni így ő elaludt, és én persze lefotóztam, és mielőtt megnéznétek a képet tisztázzuk: már átöltöztem, Jack meg levette a pólóját. Amúgy ne kérdezzétek  hogy miért mondtam el nektek, mert őszintén, halvány lila gőzöm sincs.  

Itt a kép,amit fel is raktam az instagramra  :

Hozzá a szöveg : ,,Nem akarok mást, csak azt,hogy légy velem, nélküled nem létezem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hozzá a szöveg : ,,Nem akarok mást, csak azt,hogy légy velem, nélküled nem létezem... @JackP"

Mikor, már meg néztem minden oldalt például: Facebook egy csomó kép fel volt rakva a buliról, ahol voltunk. Mikor, már meguntam, akkor Jack is elkezded mozogni. Így elkezdtem simogatni a barna, már majdnem fekete haját. Olyan puha volt, néha beletúrtam. Majd, mikor azt hittem vissza aludt, abba hagytam. Erre persze felkelt, de nem nyitotta ki a szemét, inkább még jobban belém bújt. Amin én csak, mosolyogtam, eszembe jutott milyen volt régen, egy bunkó, seggfej, akinek akkora volt az egoja, mint a nap. Mondjuk még most is olyan csak nem velem. De én már tudom, mért ilyen, erre mondják azt hogy a lélek és a szív fala. Nah, de mindegy. Mi közbe, ezen gondolkoztam, Jack addigra már felkelt, miután kinyitotta gyöngyürü szemeit, amit imádok. Mi közbe a szemét néztem, és gondolkoztam hogy lehet valakinek ilyen szép szem, de mikor rájöttem, hogy már  régebb óta bámulok, azokba a szempárokba amikbe szerelemes lettem, ezért egy kicsit megráztam a fejem, hogy észhez térjek. Majd csak egy aszt  éreztem, hogy valami vagy valaki az oldalamat simogatja. Majd egy rekedt hangot halottam.

-Mióta, alszok ?- kérdezte Jack, de hallatszott a hangján hogy nincs jól.

-Nem tudom, de aludj még, ha szeretnél- simogattam meg a feje búbját, ő csak vissza feküdt úgy ahogy volt, én tovább is simogattam a fejét-nagyon fáj a fejed- kérdeztem meg tőle. Ő csak bólogatott. -Hozzak gyógyszert ?- kérdeztem tőle mi közbe lehajoltam és bele pusziltam a hajába.

-Nem kell, ki bírom. De azért köszönöm, de most jobban esik az hogy simogatsz, szóval nyugodtan simogass csak.- én itt el mosolyogtam  magam. Ő meg kérdőn nézet rám, mikor már kezdtem abba hagytam megszólaltam.  

-Mikor mellém kellet ülnöd legelsőnek-mikor rá jött mire gondolok ő is elmosolygott, az emléken. Mikor be jött hozzánk, legelsőnek, Ericcel, mivel megbuktak, így hozzánk kerültek, és mellém kellet ülnie. Amiért egyikünk se akart. De végül leült mellém, Eric az egyik osztály kurvához ült és ők egyből el voltak, ugyanis Fanni   (osztály kurva) elkezdte simogatni a haját. Jack akkor rám nézet, akkor néztem legelsőnek a szemébe. Majd, ezt megunta és a fejét a padra hajtotta, én egy hirtelen ötletel, elkezdtem simogatni a fejét/haját,erre megfeszült gondolom meglepődött, néha bele is túrtam, erre egy kicsit elmosolygott. Itt azt hittem, minden könnyű lesz, hát hogy akkor mekkorát tévedtem, mert nem  volt az, de a végére csak össze jöttünk, de a már egy másik story.   

Nah, de vissza a jelen be, csak azt vettem észre hogy Jack egyenletesen szuszog , ami nála azt jelenti hogy alszik. 



Remélem tetszett, ha szeretnétek majd ilyen ,,múltba vissza menőst'' akkor írjátok majd meg.. 

Addig is sok puszi 

My Bad boyWhere stories live. Discover now