$$$15$$$

5.6K 153 17
                                    

Ma 6:00 ma legény öltöztem kivasaltam a hajam

Ma 6:00 ma legény öltöztem kivasaltam a hajam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Majd fel ragtam magamra agjg sminkem

Mikor elkészültem Jack jött értem Ma matekkel kezdünk, ami egész jó volt bár az idő nagyon rossz volt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor elkészültem Jack jött értem
Ma matekkel kezdünk, ami egész jó volt bár az idő nagyon rossz volt. Mikor ki néztem azt hittem hogy be sötétedett.De komolyan. Na, de térjünk a jelenbe. Én ippen Eric után szaladkállok úgyan is ez a, nem normális, hülye gyerek elvette a kalapom és úgy szaladgál körbe, körbe mi közbe ezt énekeli:,,ha valamit most kérhetnék, mosolyod fényét ad még. Ha közös az út úgy nem érhet baj" de, mikor már majdnem elkaptam, akkor jött be Jack és vágta be a ajtót, akkor persze mindenki, abba hagyta a nevetést. Még Eric se énekelt. De, engem nem is érdekelt, abba a pillanatba, hogy ki mint csinál, de Jack, annál inkább. Mikor megláttam hogy könnyezik, csak oda rohantam hozzá, és megöleltem. Ekkor Eric elkiáltotta magát:

-Mindenki, takarodjon ki, azon a kurva ajtón.- erre mindeki kiment. Mikor oda jött Jack-hez és hozzám. Akkor a fejemre tette a kalapot.
Jack ekkor felnézett, mert gondolom őt súrolta Eric karja mi közbe, fel ragta rám, a kalapot, és nem tudta elképzelni hogy ki az isten nyúlom hozzá(m), de mikor rá jött hogy a legjobb barátja, nem érdekelte tovább, de mikor elnézett, akkor nézet rám, azzal a gyönyörű kék szemével.

-Mi a baj?-kérdeztem mi közbe a ölébe bújtam

-........

Kész is

My Bad boyWhere stories live. Discover now