$$$25$$$

3.9K 122 2
                                    

Jack szemszöge:
Már reggel van egész este nem aludtam, viszont az a szépség aki nekem a világot jellent még mindig a mellkasomon aludt. Annyira nyugodt volt és békés minden, de csak vele volt ilyen. Amikor még nem volt egy bunkó szemét láda voltam, még a legelején vele is. De mikor jobban megismertem kezdtem bele szeretni. Amit akkor nem tudtam hova tenni. Hisz a nagy Jack Parker a suli rossz fiúja szerelmes ugyan ez még viccnek is rossz volt. De most hogy lenézek, a mellkasomon terülő lányra aki elrabolta a szívem, kinek az őzike szemei megbabonáztak, azok a mézédes ajkak, amik a drogommá váltak, de csak egész lénye ami most már újra az enyém, annak aki elakarja venni tőlem, jaj neki. Most vissza gondoltam a régi Jackre még Beca előttire aki ha ezt hallaná vagy képen törölne és röhögve elsétálna, vagy már a öklendezne. -Ezen gondoktól elmosolyodtam- De amikor Rebeca megtudja hogy egy maffia tagja vagyis azaz a főnöke nem csak hogy megöl de még ki is herél de utána élve megnyuz. Hogy lettem maffia főnök hát ez egyszerű ugyanis mint kiderült a nagyapám egy elég nagy maffia feje volt igen csak volt és rám hagyta az egész maffiát ami be valóm tetszik csak ha annak hogy maffia vezér legyek elvesztem Rebecát, akkor inkább meg halok.
Egyszer csak egy simogatást éreztem a mellkasomon, és itt ott forró puszikat. Mikor lenéztem, Rebeca Bambi szemi néztek rám annyira ártatlan, de mégis ott aza huncutság fénye.

-Jó reggelt- ült a mellkasomra- mikor kelltél fel ??-nézet kíváncsian

-Ő tegnap reggel -mondtam ártatlanul- Szívem mondanom kell valamit-ő csak kíváncsian nézet - ha azt mondanám hogy egy maffiának lettem a főnöke mit szólnál hozzá-igen inkább esünk túl rajta még mielőtt bele élem magam.

-Tudom hogy az vagy-itt csodálkozva néztem rá várva hogy folytassa- mikor az lettél apukád felkereset, mondván rám hallgatni fogsz, én elsőnek azt hittem viccel, de mikor a szemében láttam az sggodást tudtam hogy nem viccel. A lényeg még haza jössz hozzám dobogó szívvel addig oké, de minden megbeszélünk. Rendben ?-kérdezte miközben a mellkasomba bújt

-Rendben-és nyomtam egy puszit a hajába azaz a feje bubjára. Ő csak jobban belém bújt.

-De most már aludj te is egy kicsit.

Majd mikor már éreztem hogy alszik èn is le csugtam a szemeim, hogy én is aludjak.


Remélem tetszet😘😘

My Bad boyWhere stories live. Discover now