$$$7$$$

7.9K 227 13
                                    

Reggel
Mikor felkeltem Jack még aludt én felakkartam állni de ugye bár Jack ezt nem akkarta így vissza huzzot.
Mikor megakkartam szólalni hogy engedjen el...... valaki kopogot. Én oda bújtam Jack-hez ő meg komásan átölelte a derekamatt.
Majd kiszólt

-Szabad-bejött az ofő

-Jó reggelt, csak azért jöttem hogy közöljem pontban három kör elmegyünk túrázni. Nah csak ennyit szerettem volna mondani. -majd kiment

Ránéztem az órára és még csak 9 óra én gyorsan felöltöztem mit fel vetem ⬇⬇⬇⬇

Mikor már mindenki felöltözött bele értve a fiúk is mentünk reggelizni vagy tizóraizni kinek mi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor már mindenki felöltözött bele értve a fiúk is mentünk reggelizni vagy tizóraizni kinek mi. Mikor beértünk az ebédlőbe akkor hirtelen csend lett hát igen Jack-től mindenki félnek és tisztelik. Leültünk egy üres asztalhoz én természetesen Jack mellett ültem és Rob mivel ilyen kör asztalok voltak. Mindenki ilyet kapott ⬇⬇⬇

Gondolom nem kell mondani hogy én nem bírtam megenni Jack, nah ő az enyémet is megette

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gondolom nem kell mondani hogy én nem bírtam megenni Jack, nah ő az enyémet is megette. Most szabad foglalkozás így elmentünk sétálni a fiúkkal. Jacket valaki felhívta mikor lette oda jött és szórosan megölelt. A fiúk elmentek. Mert Jack elég rosszul nézett ki így inkább vissza mentünk én reménykedem hogy senki sem szól most be neki vagy nekem mert nem fogadnék rá hogy megbírnám fogni mert ilyenkor elég könnyen felhúzza magát. Így inkább gyorsan be húztam a szobánkba. Ő lefeküdt és magára huzzot.

Sziasztok sajnálni hogy ilyen későn hozztam a részt és hogy ilyen rövid lett lécci írjatok véleményt

My Bad boyWhere stories live. Discover now