$$$12$$$

7.4K 198 19
                                    

Ma a fiúkkal elmegyünk bowlingozni, úgyan is szombat van már egy hete hogy vége az osztály kirándulásnak. Jack szülei még mindig való perbe vannak. De most vissza a lényegre.Most ippen készülödünk. Jack egy fekete farmert egy fehér pólót és a bőrjekijétt vette fel. Én pedig ezt⬇⬇⬇

Ezzel a szemfestékel és egy matt  vörös rúzsal⬇⬇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ezzel a szemfestékel és egy matt  vörös rúzsal⬇⬇

Ezzel a szemfestékel és egy matt  vörös rúzsal⬇⬇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A hajamat begöndöritettem.
Mikor le mentem, a fiúknak ( igen itt vagyunk nálunk, de mivel egy kocsival megyünk ezért Jack értük ment) a szája tátva maradt. Jack oda jött hozzám és megcsókolt, én persze vissza csókoltam, csak akkor hagytuk abba mikor már elfogyott a levegőnk. Mikor elindultunk Eric beült előre a kocsiba,most ezzel mentünk (Nissan Navara)

 Mikor elindultunk Eric beült előre a kocsiba,most ezzel mentünk (Nissan Navara)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

én meghátra a két fiú közé(Robi és James). Még Jack nem jött ki, helyesbitek most jött mikor meglátta hogy ki ül elől majd hátra nézet rám.

-Cica, miért ez a nem normális ül elől?-kérdezte kíváncsian

-Mert így jobban elférnek- válaszoltam. Jack ezen gondolkozni kezdett.

-Nah, jó akik hátul ülnek azoknak fizetem én a kaját-mikor ezt Eric felfogta konkrétan hátra mászott. Engem meg előre küldött. Mikor átmasztam, de csak azért mert lusták voltak kiszállni így inkább átmasztam.
Mikor végre leültem. Akkor Jack oda hajolt majd megcsókolt, majd bele súgta a fülembe"nyugi babe neked is fizettem a kajád"erre elnevettem magam majd megcsókoltam. De valaki meg rúgta az ülésem, így megszakitotam a csókot,  ezt Jack egy morgásal jellegzte a nem tetszétsét.Mire Jack megszólalt volna, Eric előre hajolt.

-Nagyon cukik vagytok, meg minden, de indulhatnának már.-Jack csak rám nézett majd a számra adott egy gyors csókot, majd beindította a motort. Majd indultunk Jack össze kulcsolta a ujjainkat, majd a combomra ragta a össze kulcsot kezünket, zenét hallgatunk. Majd végre megérkeztünk a bowling pályára, Jackel megbeszéltük hogy majd haza felé én vezetek így ő is tud inni a fiúkkal. Miután bementünk találtunk egy szabad pályát egy asztal egyből oda mentünk, mikor le akkartam ülni Jack az ölébe huzzot, a fiúk elmentek ittal ért nekem egy colát még ők sört isznak. Majd végre elkezdtünk bowlingozni, én is kuritottam párat, de inkább a fiúk játszottak. Jack oda jött hozzám majd Eric kezébe nyomta a telefonját. Engem felállított majd leült oda ahol én ültem majd az ölébe húzott és szólt Ericnek hogy most fotózon. Szerintem nagyon jó kép lett. De tiis megtudjátok nézni.

Mikor végre elkészült Jack vissza kapta, vagy inkább vette a telefont megcsókolt, lehetett érezni az sörnek és a vodkának, az ízét

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mikor végre elkészült Jack vissza kapta, vagy inkább vette a telefont megcsókolt, lehetett érezni az sörnek és a vodkának, az ízét. Mikor a fiúk megunták indultunk. Én vesztem, a fiúkat haza vittem/vittük majd Jackék hez mentünk, mivel egy már a szüleimnek úgy is azt mondtam hogy ott alszok mást részt meg nem érezte jól magát, és nem akkarom egyedül hagyni. Jack-nek az anyukája nem volt itthon. Jack rám támaszkodott, és így mentünk fel az emeletre. Ott egyből az ágyba ment, mivel nagyon nem érezte jól magát hagytam aludni. Én nem aludtam. Mikor Jack felkelt, hányni ment, én meg vele simogatam a hátát. De egyre rosszabb lett. Már a feje is fájt ahogy elmondta. Mikor felakkartam állni, vissza huzzot majd megölelt, de a teste tűz forró volt, és ilyenkor hideg vízzel kell hűteni,  és mivel sose szálna be úgy a kádba hogy én is ott vagyok de nem velem fürdik ezért.:

- szívem mit szólnál ha elmennék fürdeni?- ő csak bólintott majd próbálta levenni a pólóját, (a bőrjekijétt már levettem róla mert képes lenne úgy aludni)de nem sikerült neki ezért segítettem neki. De közbe megengedtem a kádba a hideg vizet, ő már addig levetkőztött, a boxert magán hagyta. Szerintem még ö is tudta hogy én nem fogok vele fürdeni. Segítettem neki bele mászni. Láttam rajta hogy hideg a víz de most ez kell neki. Oda ültem a kád szélére. És elkezdem szépen lassan hütteni(zuhany rózsával vizet engedtem rá de nem azt a nagyon hideget), a fejét az ölembe tette. Mikor már úgy éreztem hogy nem meleg (annyira) leengettem a vizet és elzártam a zuhany rózsát. És vettem egy tőrölköt a mellettem lévő kis szekrényből. És a hátára terítettem. Mert elaludt, és nem akkartam felkelteni.

Sajnálom hogy rövid lett 😥

My Bad boyWhere stories live. Discover now