$$$26$$$

3.9K 123 3
                                    

Rebeca szemszöge:

Fel-alá járkálok Jack hazában,ugyanis most hívot Eric, hogy Jacket meglőtték, és engem akkar látni. Mikor nyílt az ajtó csak oda néztem ott hozták Jacket aki le volt izzadva és zihált.

-Be-ca, hol van -kérdezte aggódva de mégis fájdalmasan, én csak a shortomba és az ő pólójába oda szaladtam hozzá,mikor meglátod a kezét nyújtotta, én habozás nélkül megfogtam.

-A golyót már ki vettük és már be is van kötve, már csak pihenie kell- mondta a maffia a orvos akinek még mindig nem tudom a nevét, habár olyan 50 körüli lehet de attól meg fit volt fekete haj, zöld szem szó mi szó jól nézet ki.- de most már vigyék fel, kérem - itt rám nézet - magára hallgat és egész végig azt kérdezte hogy maga jol van e, egy két napig ne kelljen fel az ágyból az nem baj a tovább marad ágyba de kevesebb ne legyen- itt csak kiment az ajtón, Jacket már felvitték így én is mentem utánuk. Jack már az ágyban feküdt és zihalt.  Majd fáradt és fájdalmas tekintetét rám emelte.

-Gyere ide kérlek - kért meg csendesen szinte már suggva, mikor oda mentem vigyázva az oldalára, ugyanis ott kapott golyót így inkább óvatosan buktam hozzá.

-Nagyon fáj-kérdeztem miközben a kezünket kulcsoltuk össze. Ő csak erőtlenül bólintott, én meg adtam egy puszit a szájára- na jó most már aludj- de most ő bújt hozzám éreztem hogy meg mindig izzadt és meleg. Mikor felhívott az egyik embere hogy meglőtték én azt hittem meghalok vagy megölöm magam, már a puszta gondolatól is rosszul vagyok, hogy elveszítem. De inkább én is aludni tértem, amikor már éreztem hogy a hasamon fekvő fiú is alszik.

Remélem tetszet, hogy tetszik ez a stílus, írjátok meg komentbe

My Bad boyWhere stories live. Discover now