$$$13$$$

6.6K 186 8
                                    

Már reggel van, vasárnap reggel, Jack még aludt. Én addig lementem kaját csinálni. Jah igen és már az ágyába aludtunk. Tükör tojást csináltam. Mikor fel mentem Jack még aludt, de már kezd fel kellni. Mikor meg látott elmosolyodott. Majd komásan intett hogy mennyek oda. Mikor le tettem a tálcát egyből elkezted enni. Minden puszi, minden nélkül.

-Esetleg magatokra hagyalak?-kérdeztem meg játszott duzogságal. Erre csak elmosolyodott majd felállt, és oda jött hozzám lehajolt, azt hittem meg fog csókolni de helyette

-Igen az jó lenne-vigyorgott, nem mondtam semmit csak kimenetem.
Mert még nem pakoltam el. De Egyszer csak valaki, átölelte a derekam. -Azt hittem elmentél- mondta a nyakamnak

-Ne is álmodj- mondtam és közbe fél fordultam, nyomtam egy puszit a szájára-Jobban vagy már? - kérdeztem aggódva, miközben az arcát fürkésztem.

-Nem, mert még egy csókot sem kaptam- én csak ki másztam az öleléséből, és elfutottam.

-Kapj el és kapsz csókot-elkeztünk futni, mikor már el fáradtunk, Jack össze esett, én gyorsan oda futottam. -Jack, kelj fel. Oké, elég hívok egy mentőt.- mikor fel hívtam őket gyorsan ki jöttek, elmondtam amit kell. Én nem mehetem. Kocsival mentem Jack kocsijával. Út közbe fél hívtam a szüleit. Mire oda értem már ők is ott voltak. Az anyukája nagyon aggódott ott volt az apukája is. Mikor meg láttak, oda jöttek és az anyukája átölelt. Meg jött Jack orvosa

- Önnük Mr. Jack White hozzá tartozi?- mi csak bólintottunk- semmi komoly baja, már fent van, , szerencsére csak elájult, ugyanis Jack-nek lement a vérnyomása, már be lehet menni, és még valami olyasmit mondott hogy küldjem be Becát,-itt rám nézett- gondolom maga az- én csak zavartan bólintottam- és kérem a szülei velem fáradnának?

Jack szülei csak elmentek az orvossal, én meg addig be mentem, ott feküdt egy cső logót ki a karjából, amibe a tippelnem kéne se tudom mi lehet. Mikor meglátott elmosolyodott, eddig csak előre felé bámult. Kinyujtotta a karját. Én oda mentem és átöleltem. Majd homlokon pusziltam. Még mindig öleltük egymást, csak ezt mikor meg unta elkezdtünk csókolózni, mikor már elfogyott a levegőnk, csak akkor vàltunk el. De mikor be jött az orvos akkora már a kezemet fogta. Mert oda húztam a széket. Az orvos elmondta hogy holnap már haza mehet. Mikor kiment a doki. Be jöttek Jack szülei Kriszti és Máté (Szeretlek Kriszti 😁❤ de ezt nem bírtam kihagyni😁) és elkezdtünk beszélgetni. Mire észre vettük be esteledet. Csak szülei haza mentek. Én maradtam. Jack megkért hogy feküdjek be mellé. Majd elaludtunk.

Nah itt is van az új rész

My Bad boyWhere stories live. Discover now