Droom ik?

4 0 0
                                    

Na mijn huiswerk is het tijd om te eten. Eten is altijd het leukste moment van de dag. Wanneer we klaar zijn met eten was ik de borden samen met mijn zus af en hangen we daarna nog wat op de bank. Mijn gsm deed 'ping'. Ik dacht dat het Lahayla was om te vragen welke pagina's we van de toets moesten kennen. Maar het was een facebook melding. Toen ik mijn gsm opende las ik het volgende :" Ahmad H. Heeft je een vriendschapsverzoek gestuurd."
Wow, totaal onverwacht. Hoe zou hij me zelfs gevonden hebben? Ik accepteer het vriendschapsverzoek en gelijk 2 minuten later krijgt mijn gsm weer een melding. Ik open het en zie dat hij me gestuurd heeft. Ik probeer me zo kalm mogelijk te houden omdat anders mijn broers of zussen iets zouden merken en mijn gsm zouden willen hebben om me te controleren. Ik zeg tegen mijn zus dat ik hoofdpijn heb en wat ga liggen op bed. Eenmaal aangekomen in mijn kamer, flip ik.Wat zou ik antwoorden? Hij zegt : "Hallo alles goed?". Ik beslis uiteindelijk om dit te antwoorden :"Alles gaat goed alhamdoulillaah en met jou?". En toen ging het gesprek van zelf, als volgt:
A: Met mij ook hmdllh, wat doe je?
Ik: Niets ik zit op mijn bed en jij?
A: Ik verveel me.
We hebben erna nog een hele avond gepraat over familie, onze afkomst, tradities, van alles en nog wat. Hij is nog leuker als ik dacht dat hij zou zijn. Hij was en is nog steeds de mooiste en liefste jongen die ik ooit heb ontmoet. Maar dan kom ik terug tot realiteit. Mijn ouders zouden nooit toestaan dat ik een vriendje heb. Zeker niet mijn vader... Wie weet zullen we niet eens samen zijn en loop ik wel te gek van stapel? Ach, wie zien wel hoe het loopt. Ghayr in Schaa Allaah (Het komt goed met Gods wil.)

The lovestory of a syrian boyWhere stories live. Discover now