Always on my mind.

11 0 0
                                    

Volgende middag:
Ik ben net wakker en op de klok zie ik 13:24 staan. Ik ruik de geur van gebakken brood met eieren en donuts. Eerst even ontbijten. Mijn gsm laat ik boven voor in het geval dat Ahmad me stuurt en mijn vader het geluid zou horen. Niet iedereen is al wakker. Mijn kleine broertjes zijn altijd als eerst wakker. En mijn grootste broers altijd als laatste. Vandaag is het zaterdag. Ik vraag me af wat ik kan doen. Ik denk dat ik eerst nog wat tv ga kijken en dan mijn huiswerk ga maken. Maar eerst omkleden. Na lang kiezen, kies ik om mijn witte lange overhemd en blauwe spijker jeans te dragen. Hierbij kies ik ook nog een witte hoofddoek. Wanneer ik net mijn bed wou gaan opmaken stuurt Ahmad me. "Goeiemorgen, goed geslapen?"
Ik : "Ja en jij?"
A.: "Ja, heerlijk om uit te kunnen slapen na een harde werkdag. Wat doe je vandaag?"
Ik: "Niets speciaals, gewoon wat huiswerk maken en jij?"
A.: "Thuis blijven. Ik moet vandaag niet werken. Misschien heb je zin om wat samen te doen?"
Tuurlijk wil ik wel wat gaan doen met hem maar wat zeg ik tegen mijn ouders? Ik stuur Lahayla een appje en vraag of ze me kan helpen. Ze weet alles van Ahmad en mij. Ze stemt in. Ik kan nu mijn moeder vertellen dat ik voor huiswerk samen met Lahayla ga werken. Ik antwoord op Ahmad.
"Ja, lijkt me een leuk idee!"
A:"Past om 15 uur in het park voor je?"
Ik:"Tuurlijk, zie je dan."
A.: "Tot dan."
Ik ga nu beginnen met mijn huiswerk te maken en zal me daarna beginnen klaarmaken.
"Welke kleur oogschaduw?", vraag ik aan Lahayla. Ze zegt:"Geen, je bent het mooist naturel. Alleen wat mascara en lippenstift is al meer dan genoeg. You go girl.💓". Wat hou ik van haar. Ze is er altijd voor me wanneer ik dat nodig heb, zij is pas een echte vriendin. Ik volg haar raad dan ook op en sta op om naar de kleerkast te gaan. Dit is dan de uiteindelijke outfit geworden:

 Dit is dan de uiteindelijke outfit geworden:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu ben ik klaar. Het is 14:40 en het park is 10 minuten stappen. Ik ga eerst aan mijn moeder laten weten dat ik bij Lahayla ga. Ze zegt dat het goed is maar dat ik om 18 uur wel thuis moet zijn. Nog 1 laatste blik in de spiegel, nog 1 keer parfum spuiten en dan vertrek ik.

The lovestory of a syrian boyWhere stories live. Discover now