15. Rész - I hate u, I love u

1.7K 155 42
                                    

Ayo Jagiyas!💞
Sajnálom, hogy hetente vannak csak részek,
de így is félõ, hogy a jövõben még ritkábban lesznek 😥
Viszooooont!!!!
⭐Elértük az 1K nézettséget.⭐
⭐A Bad Love c. Könyvem pedig most fogja a 6K-t⭐
Ez nekem baromi sokat jelent.
Amióta itt írok sokkal nagyobb lett az önbizalmam.
Olyan aranyos olvasóim vannak, hogy azt anno el sem tudtam volna
képzelni.
Kedvesek, cukik, hínárok és viccesek.😂😂
Köszönöm, hogy itt vagytok nekem mindig és, hogy
olvassátok a sztoriaimat💞💞
Jó olvasást ❤❤

Puszi💞💞
xXSunnyXx

Nem kellett neki sem több. Gyorsított tempóján és ő is kóstolgatni kezdte ajkaim. Nem tudom, hogy lehetséges-e ilyen hatás mikor valaki megcsókol, de én konkrétan majdnem leszédültem az pultról annyira átjárta az egész testemet. A szívem majd kiugrott, kezem-lábam remegett a sok adrenalintól, ami az ereimben száguldott, gyomromban azok a bizonyos "pillangók" meg épp világháborút vívtak egymással ezzel is lövöldözve a hasfalamat.

Bizseregtem és sóhajtoztam Hoseok érintése nyomán, de mielőtt még valamennyivel jobban beleéltük volna magunkat a dologba egy már túl ismerős és várható hang közbe szólt... khm..  akarom mondani rikácsolt.

-HOSEOK! Hol vagy már!!! -kiabálta le az emeletről Mrs. Jung, mire a srác elvállt ajkaimtól, ami miatt egy nem tetsző sóhajt engedtem ki véletlen a számból. Egy lágy mosollyal az arcán nézett le rám, miközben a homlokát az enyémnek döntötte.

-Úgy látszik még sem bírod a lassú tempót. -vigyorodtam el pimaszul, mire felkuncogott.
-Nem hogy megöleltél, de még meg is csókoltál Hoseok. -ráztam rosszallóan a fejem, majd felnevettem, mikor egy nyálas puszit adott az arcomra.

-Van, hogy én sem gondolok át dolgokat. -nyomott egy puszit az orromra.
-Sajnálom Jagi. -eresztett meg egy féloldalas mosolyt, s nézett úgy a szemeimbe, amibe beleremegtek a lábaim.

-HOSEOOOOOK!!!

-Megyek már!!! -üvöltött vissza Hobi, majd lassan eleresztve engem, felcammogott a lépcsőn.

Enyhén lesokkolva bámultam utánna, miközben igyekeztem felfogni az új becenevemet.

Most komoly Jagiya-nak hívott.
Hobi?
Csak rövidítve?

Ez felér azzal, hogy a barátnője vagyok, nem, ha az ő szájából hangzik el. Mrs. Jung még régen mesélte az egyik alkalommal, mikor régi munkahelyemen vártuk a rendelését, hogy a férje akkor hívta őt Jagiya-nak mikor már az eljegyzést tervezte és, hogy ez ilyen ősi, hagyomány náluk.

Mivel elmúltak azok az idők, így gondolom Hoseoknak meg azt jelenti, hogy egy sima barátnál vagy lánynál többnek gondol, esetleg a barátnőjének, hisz megőrizte ezt a szokást, ha már Jung-nak született, nem?

Szívemet kellemes melegség járta át és egy bugyuta mosollyal az arcomon folytattam azt a dolgot amit elkezdtem. Agyam képtelen volt máson gondolkodni, hisz annyira elvette az eszem ez az egy, aprócska szó, hogy csak azon tudott kattogni.

~~

-Az felszálláskor akadt pár probléma ugyan, de a kilátás mindennel felért. Jaj el sem tudod hinni EunMi, hogy milyen csodálatosan néz ki Thaiföld a magasból.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Be my Jagiya - J-Hope ff. [~Befejezett]Where stories live. Discover now