Aşka Tutsak

32 2 2
                                    

BordoGirL

kafede ...." cümle başında büyük başlanır. Ege'yi kesme işareti ile ayrılmalıydı. Bu şekilde olduğu gibi...
"sıyrılmmaktı" yanlış yazılmış.

"enesemi" ensemi şeklinde yazılmalıydı. Kitap kapağı ile karakterler arasında bir alaka yok. Kitap kapağının değişmesini tavsiye ediyorum.

Bunun dışında fazla klişe. Bir çocuk. Kız yanlışlıkla üstüne içecek döküyor. Sonra çocuk benim partiye geleceksin güzelim diyor. Bu tür kitapların burada çok örneği var. O yüzden birkaç bölüm sonra ne olacağını az çok kestirebiliyoruz. Kuzey kişimiz zaten hiç anlatılmıyor. Hele de hikaye anlatıcımız baş karakterimiz olmasına rağmen ona dair de pek az şey biliyoruz. Ben onlara karakter diyorum ama bu kişiler sadece tip olur. Kitabın betimlemeler konuşmalar bakımından doldurulması gerekiyor. Bence yazar wattpadden kitap okumayı bıraksın. Yeteri kadar buradan kitap okuduğu zaten belli oluyor. Okuduklarına öykündüğü görünüyor. Burası senin için bir giriş aşaması olsun.

Notum
10/4

PSIKANALIZ
Bir şeyi çirkinlikleriyle de sevebilecek bir insansın. Tamam hayalinde yakışıklı erkekler olabilir ama karşına öyle hayal ettiğin gibi biri çıkmazsa ven bu çirkin buna aşık olmayacağım demezsin.

Eleştiri DergisiWhere stories live. Discover now