Gerçek Kişilik

27 5 8
                                    

Alaseyd

Hikayede bahsedilen tanrıça Gaia yanlış hatırlamıyorsam Yunan mitolojisinde gerçekten var. Hatta google play'de internet dergisi olarak bulunan derginin adıdır aynı zamnada. Yani arkadaşımızın önünde örnek olabilecek bir Tanrıça Gaia'sı mevcut ve zenginleştirmiş de bu aynı zamanda hikayeyi.

    Size verilen görevde başarısız olarak sayılırsınız cümlesinde düşüklük mü desem anlatım bozukluğu mu bilemedim. Bir şey eksik bunun yerine cümleyi şöyle düzeltebilirsin. "...size verilen görevde başarısız olmuş sayılırsınız." daha doğru bir cümle olurdu.  

  Hikayemizin giriş kısmı ilgi çekici ve farklı bir konusu var. Aralara gizemler serpiştirilmiş cinsten. Diyor ki eğer gerçekten okumak istiyorsanız ve merak ettiyseniz ikinci bölüme geçiniz.  

Karakterlerin fotoğraflarının konulmasını pek doğru bulmasam da bundan puan kırmıyorum. Benimki sadece bir önyargı. Çünkü burada fotoğraf kullananlar betimlemesinin eksik olduğunu bilip bunu fotoğrafla kapatan insanlar oluyor.     Hikayede şimdilik ilerleyen bir mantık hatası yok. Karakterlerimizi yavaş yavaş anıyoruz çünkü amacımız Savaş karakterinin neden intihar etmek istediğini bulmak ve bu nedenle hikayenin içinde merak ve gizem unsurları da ister istemez bulunuyor. Bizi strese sokuyor.   Sadece bazı yerlerde yazım hatası mevcut ve orakçının bir şeyler bilip de ona söylemesi pek hoş değil. Yine de kurallar buna engel oluyor sanırım.
Notum
10/7                    

  
                          PSIKANALIZ     
  Birisi senden yardım istemese bile o biri sevdiğin bir kişiyse elinden geleni yaparsın. Müzik dinleyince kendini iyi hissediyorsun ve bulmaca çözmek sana ilgi çekici geliyor. Zeki insanlara saygı duyuyorsun.      

Eleştiri DergisiWhere stories live. Discover now