45

876 80 4
                                    

Неутрал

Джимин хвана Кук през рамо и двамата влезнаха в дома на по-големия. Той веднага накара малкия да се качи в неговата стая и да се преоблече с негови дрехи, защото виждаше, че неговите са мокри от многото плакъне. Пък и докато двамата говореха бе заваляло.

Чим предържаше Куки, защото имаше чувството, че по-малкия всеки момент ще се строполи на земята и отново ще започне да плаче, а той не искаше това.

Те изкачиха стълбите и влезнаха в стаята на по-големия. Той веднага настани Кук на леглото и започна да търси по-големи дрехи, който биха станали на малкия. Когато Джимин се обърна видя Кук да спи. Реши да го остави да си почине, а на сутринта щяха да поговорят.

Джимин зави приятеля си и реши да слезне долу. Там той си взе телефона и започна да се чуди, дали да се обади на Те или да не се..... И тогава се сети, че докато говореше с Джънгкук по телефона той попита дали Те е бил около него....
Мислите му бяха прекъснати от вибриращото устройство в ръката му.

Той го погледна и видя, че Те го търси. Натисна зелената слушалка и я премести настрани.

Ало Джимин.

Кажи Те, какво има?

Исках да те помоля, ако чуеш нещо за Кук или той дойде при теб да ми кажеш. Става ли?

Джимин усещаше тревогата на Те, но знае или просто усеща, че Кук не иска да говори с него сега.

Добре.

Благодаря ти Джимин.

За нищо Те, но сега искам да легнеш и да си починеш. Усещам, че не си спокоен.

Прав си. Лека.

Лека.

Тогава и двете момчета затвориха. Джимин въздъхна и отново се качи горе при приятеля си. Отвори тихо вратата на стаята и влезе в нея. Съвсем тихо се преобляка и си взе едно одеало и една възглавница.

След това отново безшумно слезе долу. Постви възглавницата и одеалото на дивана и легна. Зави се хубаво и за миг погледна към тавана. След това се завъртя в страна, сложи си едната ръка под главата и се унесе в един сладък сън.

През това Техьонг се взираше в тавана. Гледаше го известно време и след това се изправи от леглото. Отиде в кухнята и си направи едно силно кафе. Нямаше намерение да ляга да спи докато не чуе нещо за Кук.

Седна на един стол в кухнята, остави телефона пред себе си и започна да отпива бавно от горчивото кафе, така докато..............

Texting with "Just Friend" (TaeKook)- завършенаWhere stories live. Discover now