Emrin Olur! 10. Bölüm 4. kısım

15.6K 1.7K 47
                                    


"Haa!.. Ne yapıyorsun?"

"Hiiiçç."

Kollarındaki muhteşem bedeni kendisine çeken genç adam, "Seni susturuyorum." demesinin ardından, itiraz edecek kadar zaman verdikten sonra Melike'nin dudaklarına yumuldu. Sevdiği kadının, kolları boynuna dolanırken doymak bilmez bir iştahla dolgun parçaları zevkle emmeye başladı. Yakınlığı yeterli gelmeyince, ağzının kuytuluklarına uzanarak aynı iştahla karşılık veren aşkının derinliklerine uzandı. Savaş verircesine çarpışan dilleri, birbirlerini bulmanın sevinciyle kendisinden geçerek taarruzlarına devam etti. Sadece öpüştüklerinde bile büyük vaatler sunan tutkuları, sönmek bilmeyen bir ateş gibi içini yakarken diğer yarısına kavuşma arzusunu bedenlerinde hissetti.

Melike'nin, saçlarını okşayan ellerine karşılık, kendi elleri sırtından bacaklarına kadar inen yolda gezinirken daha ileriye gitmemek için iradesini devreye sokmak zorunda kaldı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melike'nin, saçlarını okşayan ellerine karşılık, kendi elleri sırtından bacaklarına kadar inen yolda gezinirken daha ileriye gitmemek için iradesini devreye sokmak zorunda kaldı. Kaybetmekten ölesiye korktuğu kadına verdiği sözü hatırlayarak, hassas bir dönemde olan ilişkilerini yıpratmamak için yavaşlamaya çalıştı. Uyarılan bedenini görmezden gelip usulca dudaklarından ayrıldıktan sonra bedenine sımsıkı sarılırken başını alnına yasladı.

"Melike'm."

"Emir!"

"O kadar tatlısın ki dayanamadım. Sözüm söz güzelim, seni seviyorum ve söylediklerimin arkasındayım. Kendi isteğinle bana gelene kadar beklemeye razıyım."

"Biliyorum! Ben, ne diyeceğimi..."

"Hiişşştt, hiç bir şey söylemen gerekmiyor."

"Peki!"

"Sen şimdiye kadar bir kadında olmasını istediğim her şeysin... Neşeli doğan, sıcak muhabbetin, çevrene yaydığın enerji ve yüzünde her daim ışık saçan gülümsemenle, hayatın bütün ağırlığını silip süpürüyorsun. Yanındayken kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum. Hele olaylara bakış açın, sonra yeri geldiğinde çatır çatır tartışman... Hakkını korkusuzca savunman ve bunu yaparken bayağılaşmadan lafı gediğine oturtman, mücadele arzumu tetikliyor. Benim için tahmin edebileceğinden çok daha değerlisin Melike, tutkumsun. Hiç olmayan kız arkadaşım, hayat kaynağımsın."

"Canım!"

"Görünüşte her ne kadar modern bir şehirli profili sergiliyor olsam da zamanında çobanlık yapan ve ailesi tarafından dışlanan Emir'i de içimde yaşatıyorum."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
EMRİN OLUR!Where stories live. Discover now