Emrin Olur! 11. Bölüm 1. kısım

18.5K 1.6K 79
                                    


"Yapma, yapma lütfen...!"

Gölgelerin arasından belli belirsiz seçilen beden, köşeye sıkıştırdığı kadını dikkatle incelerken kısılan gözleri hain ve ihtiraslı bir ifade ile parladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gölgelerin arasından belli belirsiz seçilen beden, köşeye sıkıştırdığı kadını dikkatle incelerken kısılan gözleri hain ve ihtiraslı bir ifade ile parladı. Üzerine gittikçe titreyen kadının, halinden zevk duyarak verdiği hissin tadını çıkardı. Tadını alır gibi havada salınan dili dudaklarının çevresinde tam tur dönerken kısılan gözleriyle kurbanını tarttı.

"Hiişşt, bayım sana söylüyorum. Allah cezanı vermesin, çek git dedim sana! Allahallah, ne menem şeysin sen bee..."

Üstünlük kurmaya çalışan, buna keza, sadece saklı korkusunu baskılayan sözlere aldırmadan girişimini sürdürdü. Ürkütücü pençelere sahip ellerinden biri yukarıya doğru kalkıp ay ışığında hançer gibi görünen keskin tırnağını, yanağının üst köşesinden başlayarak çenesinin altına kadar usulca dolaştırdı. Kadının korkuyla bakan...

 Kadının korkuyla bakan

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

'Melike!..'

...gözleri, nefes almayı bırakan dudakları, ışığa yakalanmış bir tavşan gibi transa geçmiş, yardım istemekten aciz öylece kalakaldı. İhtiras, hırs ve birbirine geçmiş onlarca duygu iç içe yoğrulduğu esnada, kadının aralanan dudakları bağırma arzusuyla boşluğa açıldı.

'Hayır!'

Ölümün keskin gerçekliği bütün bedenini sararken, öylece izlemekten başka elinden hiç bir şey gelmedi. Gözünün önünde seyreden sahneye müdahale etmek istediği halde, varlığından bihaber tacizine devam eden adama ulaşamadığını hissederek âcizane bağırmayı sürdürdü.

'Geri çekil, kaç oradan! Uzaklaş. Bırak onu, bırak dedim sana! Melike, hayııırr...'

Tepki vermeyen saldırgana ve sevdiği kadının korkudan taş kesilmiş haline bakarken, keskin pençelere sahip yaratığın yok etme dürtüsünü hissederek bütün bedeni gerildi. Gölgeler dağılıp sisler arasından seçmeye başladığı siyah mantolu adamın yüzü belirince, iki çekik gözün ve sarı tüylerin arasından görünen keskin dişlerin... 'Dişlerin mi?'

EMRİN OLUR!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin