Emrin Olur! 12. Bölüm 3. kısım

14.3K 1.4K 181
                                    


Çocuklar gibi güle oynaya yol alırken kendisini dünyanın en mutlu erkeği hisseden genç adam, arkasında oturan Melike'nin sevimli takılmalarına katılarak beraber geçirdikleri anın tadını çıkardı. Varlığından bihaber olduğu naif aşkını, tanışmalarına vesile olan ve karşısına çıkaran olaylar zincirine şükretti. Genç kadınla birlikte günlerinin renklendiğini, hayatının hiçbir döneminde hissetmediği kadar mutlu olduğunu düşündü. Üç yıldır yanı başında yaşadığı halde Melike'yle karşılaşmamış olmalarına hayret ederek, boşa geçen zamana hayıflanmaktan kendisini alamadı.

Güvenlik görevlilerine selam verip otel sınırlarına girdikleri sırada, Şahin'le Murat'ı yolda görünce sebebini tahmin ederek sırıtmaya başladı. Muhtemelen geleceklerini öğrenen ve sorularıyla çılgına çeviren veledi oyalamak için Şahin'in bahçeye çıkarttığını düşündü. Arkasında, minik aşkına methiyeler sıralayan genç kadınla beraber yaklaşırken, oğluna seslenen adamın eliyle kendilerini işaret etmesi üzerine arbedeye hazırlandı.

"Murat, bak kim geliyor babacığım... Nihayet, biraz daha geç kalsaydınız kafayı yemek üzereydim."

"Aaahh, Melikhee!"

"Merhaba, Şahin... Murat'cım, canım benim."

"Melikhee gelhdi! Baba, bak Melikhee geldhi."

"Evet babam, çok şükür... Oğlum, yavaş ol lan düşeceksin."

"Melikheee!"

Melike'yi gördüğü an çılgına dönen küçük hayduda, "Veee, Emir amcan geldi. Herife bak, bana hayalet muamelesi yapıyor." derken üç tekerlekli bisikletinden indiği gibi bas bas bağırarak koşmaya başlamasıyla pes etti. Çarpma riskine karşı yavaşlayıp durduğu esnada, Murat'ın arkasından sırıtarak gelen dostuna selam verdi.

"Meeliikheee..."

"Allahallah! Babacım, görmüyor musun, burada işte bağırma artık. Arkadaş, nerede kaldınız ya, Murat son yarım saattir Melike'yi sayıklıyor."

"Söylemeseydin abicim, ben dakik adamın geliş saatim belli."

"O kadarını ben de biliyorum, herif hissediyor mudur nedir sorup duruyor! Asıl sebep; sevdiği birisi geleceği zaman çok mutlu oluyor, hata bizde Deniz de ben de dayanamıyoruz. Şunun haline bak, sevinçten ne yapacağını şaşırdı."

"Haklısın... Murat, amcam."

Heyecanla yanlarına gelen minik adamın, asıl hedefini bildiği halde kaptığı gibi havaya kaldıran genç adam, yanaklarından öptüğü sırada, "Ne haber len?" diye sorma gafletinde bulundu. Cevabı her zamanki gibi çok net olan veledin, 'Bılak. Emil, bılak.' olacağını bile bile dayanamayıp şansını denedi. Kendisini yanıltmayan Melike aşığının, çırpınmaya başlaması üzerine bisikletten inen kadına uzatarak büyük buluşmayı izlemeye başladı.

"Melikhee!"

"Canıııımm."

"Melikhee, hoşu geldhi."

"Hiii aşkıııımm, hoş bulduk bebeğim."

"Benn, abbii. Bebee, uyuuyyo."

"Haklısın, abicim benim. Aşkııım, seni çok özledim."

"Benn dee... Melikhee seviiyoo."

"Ooyy anaamm, tatlı oğluşum benim, ben de seni çok seviyorum! Murat, sen bisiklet mi sürüyorsun bakayım?"

"Eveet... Babam, pisiikileett aldı."

"Ay ne kadar güzelmiş yaa, çok beğendim."

"Bakh, benn paak etthim."

EMRİN OLUR!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin